Novak Djokovic va câștiga cele mai multe titluri de Grand Slam. Sârbul îi va întrece pe rivalii Nadal și Federer, însă toți trei vor fi amintiți drept cei mai mari tenismeni ai tuturor timpurilor, este de părere experta Eurosport, Barbara Schett. Discuția privind cel mai mare tenismen al tuturor timpurilor este de departe cea mai atrăgătoare în rândul experților, sportivilor din circuit, dar și al fanilor.
În toamna anului trecut, Rafael Nadal a reușit să egaleze recordul lui Roger Federer, ambii având acum 20 de titluri de Grand Slam. Cei doi coloși ai sportului alb sunt urmați de Novak Djokovic, care are 18 titluri majore în palmares, după ce a triumfat anul acesta la Australian Open în fața lui Daniil Medvedev.

Barbara Schett crede că Djokovic îi va întrece pe Nadal și Federer

Tenis
Un tenismen din noua generație i-a pus gând rău lui Novak Djokovic! "El e jucătorul de bătut"
ACUM 20 ORE
Este dificil de crezut că Federer, care are dificultăți în a-și găsi forma de joc optimă, va mai avea șansa de a-și adăuga în palmares un nou titlu major, mai ales că elvețianul are aproape 40 de ani. Pe de altă parte, Nadal este anul acesta marele favorit să câștige cel de-al 14-lea titlu la Roland Garros, al 21-lea la general. Djokovic este liderul mondial și va încerca fără doar și poate să-l împiedice pe Nadal să dețină supreamția în cursa titlurilor de Grand Slam.
"Cred că bătălia se va da în final între Novak și Rafa. Așa vor fi judecați toți, prin prisma titlurilor majore cucerite. Toți trei au jucat în același timp, iar la final, doar numerele vor conta. Novak și Rafa par în formă fizică foarte bună, însă cred că Djokovic îi va întrece pe Nadal și Federer în final. Totuși, trebuie să-i apreciem pe toți trei fiindcă este incredibil ce au făcut pentru acest sport. Nu vom mai avea parte de așa ceva niciodată. Că vor câștiga 21, 22 sau 23 de titluri, nici nu mai contează pentru mine. Este incredibil de ce sunt ei în stare. Sunt fenomenali și exact așa vor rămâne în amintirea colectivă a fanilor sportului alb", a spus Barbara Schett înaintea celui de-al doilea titlu de Grand Slam al anului, Roland Garros.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
IERI LA 17:19
Tenis
Novak Djokovic, considerat favorit cert la Australian Open 2023! "E cel mai bun și merită"
06/12/2022 LA 11:43