Expertă Eurosport și fost număr 7 mondial, Barbara Schett ne-a vorbit de curând despre revelația din tenisul mondial feminin, ucraineanca Dayana Yastremska, dar și despre relația acesteia cu antrenorul Sascha Bajin. În vârstă de 44 de ani, Schett a ajuns până pe locul 7 în lume (septembrie 1999).
https://i.eurosport.com/2020/04/03/2802459.jpg
În 2005, s-a retras din tenis și în scurt timp a fost cooptată în echipa Eurosport, în prezent fiind comentatoare și prezentatoare de emisiuni.Fosta tenismenă din Austria ne-a mărturisit că a rămas impresionată de Dayana Yastremska, despre care spune că
Tenis
Interviu exclusiv cu Barbara Schett | Cum e Simona Halep în afara terenului: "Iubesc s-o am alături"
31/03/2020 LA 16:44
Îmi place mult de Yastremska Se mișcă extrem de bine, poate lovi mingea atât de tare, e incredibil. Are o accelerare grozavă, singurul lucru pe care-l poate îmbunătăți este să fie mereu pregătită cu un plan de joc și să-l urmeze cu strictețe. Odată cu experiența, va devein din ce în ce mai bună. Probabil că s-a așteptat la prea mult de la ea la Australian Open, însă are fără îndoială jocul pentru a fi o jucătoare de top la un moment dat. E foarte dornică și face o echipă foarte bună cu Sascha, e foarte talentată. E ca un diamant neșlefuit, aș putea spune – are loviturile la ea și abilitatea fizică de a ajunge în top.

Barbara Schett, despre șansele Serenei Williams de a o egala pe Margaret Court

Cred că ușor ușor pierde teren în această luptă, iar această pauză sigur nu este benefice pentru ea sau pentru jucătorii mai în vârstă. Dacă nu joci pentru câteva luni, dacă nu concurezi, cu siguranță nu te ajută. Eram convinsă anul trecut că va câștiga un alt titlu de Grand Slam, dar acum încep să cred că nu mai e atât de posibil. Sunt jucătoare care știu că o pot învinge, mobilitatea ei nu e grozavă acum, e mult mai emoționată pe teren, pune presiune pe ea când se gândește la un alt titlu de Grand Slam. Încă mai cred că poate cuceri unul, dar devine din ce în ce mai greu în comparație cu ultimii ani în care a concurat.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Bollettieri, sfat pentru Emma Răducanu! De ce nu poate fi considerată încă o mare campioană
ACUM 13 ORE
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
ACUM 14 ORE