Expertă Eurosport și fost număr 7 mondial, Barbara Schett ne-a vorbit de curând despre revelația din tenisul mondial feminin, ucraineanca Dayana Yastremska, dar și despre relația acesteia cu antrenorul Sascha Bajin. În vârstă de 44 de ani, Schett a ajuns până pe locul 7 în lume (septembrie 1999).
În 2005, s-a retras din tenis și în scurt timp a fost cooptată în echipa Eurosport, în prezent fiind comentatoare și prezentatoare de emisiuni.Fosta tenismenă din Austria a precizat că este de părere că Simona poate fără îndoială să mai cucerească un titlu de Grand Slam după cele de la Roland Garros și Wimbledon. Schett a vorbit și despre relația dintre Simona Halep și Darren Cahill, descriind-o drept perfectă.
Crezi că Simona mai poate câștiga un titlu de Grand Slam?
Tenis
Interviu exclusiv cu Barbara Schett | Cum e Simona Halep în afara terenului: "Iubesc s-o am alături"
31/03/2020 LA 16:44
Aboslut da! Simona poate fără îndoială să mai câștige un titlu de Grand Slam. Dacă ea joacă cel mai bun tenis al ei, atunci nu există minusuri în jocul ei. Simona joacă bine pe toate suprafețele și cred că a ajuns într-un punct în cariera ei în care vrea să se descurce foarte bine mai ales la turneele majore. Acesta este cel mai important lucru pentru ea și cred că poate să mai cucerească un titlu, după cele de la Roland Garros și Wimbledon.
Ce crezi despre parteneriatul dintre Simona Halep și Darren Cahill? Par să aibă o chimie foarte bună în cadrul echipei.
Cred că Darren este foarte, foarte important pentru Simona, altfel nu l-ar mai fi adus în echipă după acea pauză. Cred că îi dă foarte multă încredere și știe cum să-i vorbească ca ea să reacționeze corect pe terenul de tenis. Cred că are foarte multă încredere în el, iar asta e foarte important – și el a fost un jucător de tenis grozav. Înainte de Simona, Darren a antrenat și alți jucători din circuit. Se înțeleg foarte bine, Darren e fără îndoială unul dintre cei mai buni antrenori din tenis. Relația lor e autentică, e fabuloasă și se înțeleg foarte bine pentru că petrec mult timp împreună. Simona îl privește cu admirație, iar Darren a jucat un rol important în schimbarea mentalității ei, ca ea să devină mai pozitivă. Sunt perfecți unul pentru celălalt.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 11 ORE
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 16 ORE