Carlos Alcaraz (11 ATP) a început cu dreptul turneul de la Barcelona, după victoria din turul al doilea în fața sud-coreeanului Soonwoo Kwon (71 ATP). Campionul de la Miami s-a impus cu 6-1, 2-6, 6-2, după o partidă care a durat o oră și 33 de minute.
Pentru Alcaraz, partida în fața lui Kwon a reprezentat prima partidă după eliminarea de la Monte-Carlo, acolo unde a părăsit devreme turneul, încă din turul al doilea, după înfrângerea în fața lui Sebastian Korda.

Rezumatul partidei dintre Carlos Alcaraz și Soonwoo Kwon de la Barcelona

Roland Garros
Verdict clar în privința lui Rafael Nadal și Carlos Alcaraz la Roland Garros! "Arată incredibil"
ACUM 9 ORE
Citește și:

Carlos Alcaraz l-a învins în turul al doilea de la Barcelona pe Soonwoo Kwon

Singurele probleme ale jucătorului spaniol au venit în setul al doilea. În ciuda faptului că setul secund a început cu un break pentru Alcaraz, acesta nu a profitat și a pierdut trei game-uri la rând pe propriul serviciu, lucru care a dus la câștigarea setului de către Kwon. În cele din urmă, în setul decisiv, Alcaraz nu a mai repetat aceleași greșeli, obținând calificarea în turul următor.
Pentru Carlos Alcaraz urmează acum partida de mâine contra lui Jaume Munar (101 ATP). Spaniolul de 24 de ani s-a impus în turul al doilea în fața favoritului numărul 9 de la Barcelona, Nikoloz Basilashvili (20 ATP), scor 6-1, 6-4.
Partida din optimi va reprezenta a treia întâlnire între Alcaraz și Munar, scorul întâlnirilor directe fiind 1-1. Prima partidă a fost câștigată de Munar în urmă cu mai bine de un an la Marbella, în timp ce a doua partidă a fost câștigată de Alcaraz la Rio, turneu pe care l-a câștigat în cele din urmă. Ambele întâlniri de până acum au avut loc pe zgură.
Turneul ATP 500 de la Barcelona este transmis de Eurosport 2 și Eurosport Player.
Roland Garros
Roland Garros | Istoria turneului de Grand Slam din capitala Franței
ACUM 12 ORE
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
20/05/2022 LA 12:35