Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul lui Rafael Nadal pentru Carlos Alcaraz după victoria din finala turneului de la Barcelona

Bianca Dumitru

Publicat 25/04/2022 la 11:16 GMT+3

Carlos Alcaraz a câștigat al patrulea titlu din carieră în turneul de la Barcelona și a urcat pe locul 9 ATP. După victoria din finală, Rafael Nadal i-a transmis tânărului de 18 ani un mesaj pe rețelele de socializare, felicitându-l pentru succesul în fața lui Pablo Carreno Busta.

Carlos Alcaraz și Pablo Carreno Busta

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz continuă să obțină rezultate incredibile în tenisul mondial. Sportivul în vârstă de doar 18 ani a scris duminică un alt capitol de neuitat în cariera sa, câștigând titlul turneului ATP 500 de la Barcelona.
După meciul foarte lung și obositor cu Alex de Minaur, din semifinale, partidă care a durat aproape 4 ore, Alcaraz a găsit resurse să mai obțină o victorie în aceeași zi și l-a învins pe unul dintre mentorii săi, al optulea favorit al competiției, Pablo Carreno Busta, scor 6-3, 6-2.
picture

Rezumatul finalei de la Barcelona, Alcaraz - Carreno Busta

Victoria a fost foarte rapidă, fiind obținută după doar o oră și 7 minute de joc în care Alcaraz a servit excelent, câștigând 88% din puncte cu primul serviciu. De cealaltă parte, Carreno Busta nu a avut nicio minge de break, în timp ce puștiul spaniol a reușit patru break-uri, câte două în fiecare set.
În urma succesului de la Barcelona, Alcaraz a ajuns la trei titluri cucerite în acest sezon și a urcat pe locul 9 în clasamentul ATP, fiind cel mai tânăr jucător care a ajuns în Top 10 după Rafael Nadal, care reușea această performanță în urmă cu exact 17 ani.
Citește și:

Mesajul lui Rafael Nadal după succesul lui Carlos Alcaraz de la Barcelona

Sportivul în vârstă de 35 de ani a reacționat după victoria lui Carlos Alcaraz de la Barcelona. Rafael Nadal i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, unde l-a felicitat pentru succesul din finală.
Tenismenul de pe locul 4 ATP a lăudat și evoluția lui Pablo Carreno Busta, arătându-se bucuros pentru modul în care arată tenisul spaniol.
"Felicitări lui Carlos pentru titlul de la Barcelona! De asemenea, felicitări și lui Pablo pentru finală. O săptămână spectaculoasă pentru amândoi și pentru tenisul spaniol, care are încă o dată un câștigător", a scris Rafael Nadal, pe contul său de Twitter.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo