Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, în sferturi la Barcelona! Campionul din 2022 l-a învins pe Roberto Bautista-Agut în optimi

Alex Masgras

Actualizat 20/04/2023 la 19:34 GMT+3

Carlos Alcaraz s-a calificat în sferturile de finală ale turneului ATP 500 de la Barcelona. Campionul en-titre l-a învins în optimi pe Roberto Bautista Agut, scor 6-3, 7-5. În sferturi, Alcaraz va juca împotriva unui alt jucător din Spania, Alejandro Davidovich Fokina.

Carlos Alcaraz, celebrante durante el ATP Barcelona 2023.

Credit imagine: Getty Images

Carlos Alcaraz l-a învins pe Roberto Bautista Agut în optimile de finală ale turneului ATP 500 de la Barcelona, scor 6-3, 7-5, la capătul unei partide care a durat o oră și 52 de minute.
Numărul 2 mondial nu a avut parte de un început foarte bun de partidă, fiind nevoit să salveze două mingi de break în primul game al partidei, după care și-a pierdut serviciul la 2-2. Alcaraz a răspuns însă imediat și a realizat rebreak-ul, după care a reușit să câștige un nou game pe serviciul lui Bautista-Agut. După 54 de minute, Alcaraz a închis setul la 6-3.
Setul secund a început cu un nou break al lui Alcaraz, dar fostul număr 1 mondial a avut probleme pe propriul serviciu. După alte două break-uri reușite de Bautista-Agut și unul de Alcaraz la jumătatea setului, campionul de la US Open 2022 a reușit la 5-5 să rupă jocul. În primă fază, Alcaraz a reușit break-ul la zero, după care a închis partida după un nou game alb.
Citește și:

Carlos Alcaraz îl va întâlni pe Davidovich Fokina în sferturile de la Barcelona

Alcaraz s-a impus cu 6-3, 7-5 și a obținut a doua victorie în fața spaniolului de 35 de ani. La prima și singura întâlnire directă până la partida de la Barcelona, Alcaraz a câștigat în martie 2022 duelul de la Indian Wells cu 6-2, 6-0.
Campion anul trecut la Barcelona, Alcaraz va juca pentru un loc în semifinale cu un alt spaniol, Alejandro Davidovich Fokina, cel care a trecut de finlandezul Emil Ruusuvuori în optimi, scor 6-4, 7-5. Partida de vineri de la Barcelona va reprezenta prima întâlnire directă dintre cei doi spanioli.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo