Barty a devenit o specialistă a revenirilor de excepție. În sferturi la Stuttgart a revenit de la 0-1 la seturi în fața Karolinei Pliskova, pentru ca în semifinale istoria să se repete, înainte de a o învinge pe Svitolina.
Azi, Sabalenka părea că va obține primul său titlu din carieră pe zgură, după ce a început exact cum a terminat penultimul act cu Halep: perfect. Sportiva din Belarus a lovit puternic, a găsit ușor lovituri câștigătoare, iar numărul unu mondial nu a găsit răspunul potrivit.

WTA Stuttgart: Barty a lăsat-o fără replică pe Sabalenka

Tenis
Simona Halep, final de carieră? Ce suspendare spun spaniolii că ar urma să primească românca
ACUM 18 ORE
Spre deosebire de Simo, jucătoarea din Australia a fost capabilă să efectueze retușuri în jocul ei și să revină cu șanse în meci. De altfel, din al doilea set, raportul de forțe s-a schimbat dramatic, Barty arătând de ce este numărul unu în lume de atât de mult timp. Excelentă în momentele cheie (a salvat 8 din 10 mingi de break), australianca a obținut o victorie mare, cedând doar 3 gameuri în seturile doi și trei (6-0, 6-3) și se anunță una din marile favorite la Roland Garros, alături de Halep și Swiatek.
Cu victoria de la Stuttgart, Barty a acumulat 9655 de puncte în clasamentul WTA, având un avans de aproape 2000 de puncte față de locul secund, Naomi Osaka (7800 puncte). Simona se menține pe treapta a treia a podiumului, cu un avans de peste 1000 de puncte față de Sofia Kenin. Halep are 7050 puncte.
Tenis
Simona Halep, într-o situație imposibilă! Interzisă la turnee, românca a mai primit o lovitură
IERI LA 10:33
Tenis
Halep, campioană la retur! Românca, cifre mai bune decât ale Igăi Swiatek într-un top din 2022
26/11/2022 LA 18:11