În ziua în care a împlinit 25 de ani, Ash Barty și-a făcut un frumos cadou. Deși Svitolina a început perfect partida, adjudecându-și primul set, sportiva de la Antipozi a revenit și s-a impus, scor 4-6, 7-6(5), 6-2.

Barty a devenit "nașa" Svitolinei

Barty va juca în premieră în finala turneului din Germania, iar victoria contra ucrainencei e cu atât mai dulce cu cât aceasta o conducea pe Ash până de curând cu 5-0 la întâlnirile directe. În ultima perioadă, însă, australianca s-a impus de 3 ori la rând, ultima oară chiar la Miami, tot în semifinale, când o elimina pe Elina în minimum de seturi.
Australian Open
Simona Halep a dezvăluit cine e sportiva sa preferată! Ce i s-a părut cel mai greu la AustralianOpen
ACUM 9 ORE
Ash Barty are șansa să fie primul număr unu mondial care câștigă turneul de la Stuttgart, după Justine Henin, în 2007. Misiunea nu va fi deloc ușoară, însă: în finală o așteaptă învingătoarea din disputa Halep - Sabalenka, cu românca mare favorită.
36 de lovituri direct câștigătoare a avut Barty în disputa cu Svitolina.
4-1 e scorul întâlnirilor directe Halep - Barty, singura înfrângere a campioanei noastre având loc la Sydney, în 2019. În iarnă, cele două au jucat un demonstrativ, câștigat de Simo, care a revenit de la 0-1 la seturi.
Australian Open
Australian Open LIVE BLOG | Medvedev, în semifinale, după o partidă ireală cu Auger-Aliassime
ACUM 13 ORE
Australian Open
Australian Open Live Blog | Berrettini - Nadal și Barty - Keys, primele semifinale
IERI LA 13:06