În ziua în care a împlinit 25 de ani, Ash Barty și-a făcut un frumos cadou. Deși Svitolina a început perfect partida, adjudecându-și primul set, sportiva de la Antipozi a revenit și s-a impus, scor 4-6, 7-6(5), 6-2.

Barty a devenit "nașa" Svitolinei

Barty va juca în premieră în finala turneului din Germania, iar victoria contra ucrainencei e cu atât mai dulce cu cât aceasta o conducea pe Ash până de curând cu 5-0 la întâlnirile directe. În ultima perioadă, însă, australianca s-a impus de 3 ori la rând, ultima oară chiar la Miami, tot în semifinale, când o elimina pe Elina în minimum de seturi.
Tenis
Simona Halep, dezvăluiri despre relația pe care o are cu Emma Răducanu: "Ne-am întâlnit, mi-a scris"
ACUM 11 ORE
Ash Barty are șansa să fie primul număr unu mondial care câștigă turneul de la Stuttgart, după Justine Henin, în 2007. Misiunea nu va fi deloc ușoară, însă: în finală o așteaptă învingătoarea din disputa Halep - Sabalenka, cu românca mare favorită.
36 de lovituri direct câștigătoare a avut Barty în disputa cu Svitolina.
4-1 e scorul întâlnirilor directe Halep - Barty, singura înfrângere a campioanei noastre având loc la Sydney, în 2019. În iarnă, cele două au jucat un demonstrativ, câștigat de Simo, care a revenit de la 0-1 la seturi.
Tenis
Simona Halep, la egalitate cu Emma Răducanu! Americanii au publicat "clasamentul adevărului"
ACUM 12 ORE
US Open
Emma Răducanu le-a transmis românilor, prin bunica sa, un mesaj impresionant
15/09/2021 LA 12:43