Irina Begu s-a calificat dramatic în sfeturi la Gipssland Trophy după o revenire sperctaculoasă. Begu a trecut în 3 seturi de Johanna Konta, numărul 14 mondial, după ce a salvat 2 mingi de meci: 4-6, 7-6(10), 7-6(4).
În fiecare dintre cele 3 tururi de până acum, Begu a pierdut primul set și a revenit ca o mare campioană.
În sferturi o așteaptă o adversară de un alt calibru, învingătoarea de la US Open, Naomi Osaka. Nipona nu a avut deloc o misiune ușoară în fața lui Katie Boulter, o britanică aflată în mare formă (a învins-o pe Cori Gauff în turul anterior).
Tenis
Românii s-au înghesuit să o vadă pe Emma Răducanu la antrenament. Discurs superb în română
ACUM 18 ORE

Osaka, meci greu înainte de duelul cu Begu

Osaka s-a impus în cele din urmă cu 3-6, 6-3, 6-1 și o așteaptă acum pe Begu pentru a se lupta într-un duel ce va duce în "careul de ași". Sportiva din Japonia se bucură că a avut parte de un meci atât de lung azi și spune că nu simte presiune. Și dacă ar fi să piardă, e cu moralul extrem de ridicat, într-o stare mentală pentru Australian Open, marele său obiectiv din prima jumătate de an.
"După ce am pierdut primul set, m-am gândit să lupt până la final, să nu mă gândesc la scor. Ea a jucat incredibil și mi-am zis: "Dacă e să pierd, nu e nimic, joacă incredibil. Dar să pierd dând tot ce pot". Îmi plac meciurile lungi, ieri am jucat o partidă foarte scurtă astfel că disputa de azi mi-a prins foarte bine", a spus Osaka, potrivit Reuters.
Naomi Osaka și Irina Begu nu s-au mai întâlnit până acum. În sferturi la turneu e și Simona Halep, care va lupta pentru un loc între ultimele 4 cu prima rachetă a Rusiei, Ekaterina Alexandrova.
Openul Australian... toate meciurile în direct și fără reclame numai pe Eurosport Player.

Australian Open 2021 - Acțiunea de la Melbourne revine pe Eurosport

Tenis
Emma Răducanu a sosit în România. Surpriza de care a avut parte
23/10/2021 LA 09:17
Tenerife Ladies Open
Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală de la Tenerife, după o partidă de aproape trei ore
21/10/2021 LA 14:44