Kirsten Flipkens a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a manifestat frustrarea după ce a fost amendată de către poliție în urmă unei plimbări cu bicicleta.
Jucătoarea de tenis aflată pe poziția a 77-a în clasamentul WTA și-a făcut un itinerariu de 130 de kilometri, însă a trecut granița cu Olanda fără să vrea!

A trecut granița fără să vrea

Premier League
A venit vestea cea mare: Premier League revine! Guvernul britanic, undă verde pentru Project Restart
27/04/2020 LA 04:26
Flipkens și-a dat seama de eroare și a făcut cale întoarsă către Belgia. La intrarea în țară, a fost oprită de poliție și amendată cu 250 de euro! Flipkens le-a povestit celor de la Het Laatste Nieuws despre pățania ei.
Am introdus o rută de 130 de kilometri în GPS, rută aleasă de acesta, iar în momentul în care mi-am dat seama că sunt în Olanda (la Komoot), am ales cel mai scurt drum înapoi în Belgia. Am văzut poliția de la distanță. Și imediat m-au oprit cu sirenele de parcă eram un criminal - Kirsten Flipkens
Aceasta a scris ulterior pe rețelele de socializare că s-a întâlnit cu altă persoană care mergea pe bicicletă și care i-a dezvăluit că a primit doar un avertisment pentru aceeași situație.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Organizatorii Roland Garros, despre starea lui Nadal: "Ne rugăm să îi fie bine, îi ținem pumnii"
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Simona Halep, prima mare schimbare în joc, de când e antrenată de Mouratoglou
ACUM 2 ORE