Novak Djokovic (1 ATP, principal favorit) s-a calificat marţi în sferturile de finală ale turneului ATP de la Belgrad, dotat cu premii totale de 511.000 de euro, după ce a trecut în două seturi, în optimi, de germanul Mats Moraing (253 ATP), 6-2, 7-6 (7/4), la capătul unui meci care a durat o oră și 41 de minute de joc.
Chiar dacă adversarul a fost mult mai slab clasat, Djokovic nu a avut un meci foarte uşor în optimile de finală, la primul meci disputat la turneul de la Belgrad, el adjudecându-şi victoria după aproape două ore de joc, comiţând mai multe duble greşeli faţă de adversarul său (3/1), dar reuşind un număr dublu de aşi (6/3).

Novak Djokovic face ultimele pregătiri înainte de Roland Garros

Tenis
Veste teribilă pentru Novak Djokovic! 2022 se anunţă cel mai greu an al carierei
ACUM 4 ORE
În runda următoare, Novak Djokovic îl va întâlni pe argentinianului Federico Coria (96 ATP) care a trecut cu 6-3, 6-2 de uruguayanul Pablo Cuevas (91 ATP). Marele campion sârb caută să facă ultimele îmbunătățiri înaintea celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, acolo unde anul trecut a ajuns până în finala competiției. Nole a fost atunci învins de Rafael Nadal, regele absolut al zgurii.
"Adversarul meu de azi a lovit cu foarte multă putere. Orice minge pe care mi-o trimitea se simțea ca o bombă. Setul secund a fost extraordinar de greu, mental eram destul de obosit. Am avut emoții pe finalul meciului, dar mă bucur că am reușit până la urmă să mă impun și să trec mai departe. Sunt nerăbdător pentru Roland Garros, fac totul sperând că voi străluci acolo", a spus Nole la Belgrad.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
McEnroe a dat verdictul! Cine crede că e vinovat în conflictul Djokovic - guvernul australian
ACUM 8 ORE
Australian Open
Jaqueline Cristian, prima victorie din carieră într-un turneu de Grand Slam
ACUM O ZI