Benoit Paire, unul dintre rebelii din circuit, este cunoscut pentru declarațiile și gesturile sale controversate. Francezul a ieșit din nou în spațiul public și a oferit o declarație care a provocat dezbatere, referitoare la cazul în care vaccinarea va fi obligatorie la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului viitor. Paire spune că pe el nu-l interesează de decizia celor nevaccinați și că pentru el de fapt reprezintă un avantaj.
Tennis Australia nu a hotărât deja ce se va întâmpla la începtului anului 2022 la Melbourne. Australienii încă discută regulile care vor fi impuse la primul Grand Slam al anului, Australian Open. Cu toate acestea, previziunile arată sumbre pentru nevaccinați, care în cel mai bun caz, dacă li se permite accesul în Australia, vor trebui să treacă printr-o carantină de 14 zile și vor fi nevoiți să respecte o multitudine de reguli în plus față de vaccinați.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
26/11/2021 LA 14:54

Benoit Paire, o nouă declarație controversată înainte de Australian Open

Benoit Paire, care a trecut printr-o carantină în ediția din 2021 a turneului de pe Melbourne Park, susține că nu-l interesează situația celor care au ales să nu se vaccineze și spune că obligativitatea vaccinării ar fi benefică pentru el: "Nu există carantină în Melbourne dacă ești vaccinat. Nu-mi pasă de nevaccinați. Dacă nu joacă, mai bine pentru mine.
Nu-mi pasă de ceilalți jucători pentru că eu sunt motivat să am un sezon bun anul viitor. Dacă există jucători sceptici la vaccinare, poate ar trebui să rămână în Europa. Nu este problema mea. Trebuie să fii vaccinat pentru a merge în Australia. Eu sunt imunizat și abia aștept să joc acolo", a declarat Paire după înfrângerea din primul tur al turneului de la Paris-Bercy.
Novak Djokovic, liderul ATP, a declarat că va lua o decizie în privința participării la Australian Open, primul Grand Slam al anului, doar după ce va vedea condițiile oficiale impuse de organizatori. Daniil Medvedev, al doilea jucător al lumii, a aprobat discursul sâbului și și-a exprimat și el dubiile în privința deciziei ca nevaccinații să nu poată participa la Australian Open.
Turneul ATP Masters 1000 de la Paris-Bercy a început astăzi și poate fi urmărit pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13
Tenis
Jim Courier a dat verdictul! Ce se întâmplă în 2022: "Ei vor câștiga sigur turnee de Grand Slam!"
23/11/2021 LA 16:58