Berrettini a fost nevoit să renunţe din cauza unei accidentări la muşchii abdominali, iar luni va lua o decizie împreună cu echipa sa dacă va continua, după ce va fi consultat de un nou medic. Matteo avea șansa să evolueze în fața propriilor suporteri și regretă că nu a putut duce disputa la bun sfârșit.
"A fost una dintre cele mai frumoase atmosfere din viața mea, a fost incredibil. De asta mă simt atât de rău acum: să nu pot termina acest meci mă omoară. E greu să accept, chiar voiam să savurez fiecare secundă, indiferent de rezultat. Ce putea să se întâmple mai rău s-a întâmplat", a spus Berrettini, potrivit atpworldtour.com.
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
26/11/2021 LA 14:54
FILE DE POVESTE LA TURNEUL CAMPIOANELOR. NICIODATĂ ÎN ISTORIA COMPETIȚIEI NU S-A MAI ÎNTÂMPLAT AȘA CEVA

Berrettini, accidentat la Turneul Campionilor în zona abdominală

După Australian Open, tenismenul de 25 de ani a fost forțat să ia o pauză de aproape două luni, din cauza unei accidentări la abdomen. Berrettini se teme că e posibil să fie o recidivă, deși încă nu are o confirmare oficială de la medici.
"E foarte greu mental, pentru că e vorba de aceeași zonă ca în iarnă. Sper să nu fie ceva foarte grav și să pot juca în continuare. Mâine (n.r. azi) o să mă văd cu doctorii și sper să pot evolua în cele două meciuri din grupă", a mai spus sportivul italian.
În cazul în care nu va putea continua, Berrettini va fi înlocuit de Jannik Sinner, un alt italian, prima rezervă de la Turneul Campionilor. Acesta va juca contra lui Hurkacz și Medvedev și va avea șansa lui la semifinale.
În primul meci al grupei, rusul Daniil Medvedev, numărul doi mondial şi deţinătorul titlului, a câştigat în faţa polonezului Hubert Hurkacz cu 6-7 (5), 6-3, 6-4.
Programul de azi de la Turneul Campionilor (în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player):
  • Ora 15:00 Novak Djokovic - Casper Ruud
  • Ora 22:00 Stefanos Tsitsipas - Andrey Rublev
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
"Federer, Nadal și Djokovic nu sunt de neînlocuit!" Medvedev promite show de la noua generație
26/11/2021 LA 12:13
Tenis
Jim Courier a dat verdictul! Ce se întâmplă în 2022: "Ei vor câștiga sigur turnee de Grand Slam!"
23/11/2021 LA 16:58