Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sorana Cîrstea a început cu stângul sezonul de iarbă! Românca, eliminată de Muguruza, la Berlin

Nicu Savin

Actualizat 15/06/2021 la 19:45 GMT+3

Sorana Cîrstea a avut un sezon foarte bun până acum, dar sportiva noastră nu a început la fel și sezonul de iarbă, fiind eliminată în primul tur al turneului WTA 250 de la Berlin de către Garbine Muguruza.

Sorana Cirstea

Credit imagine: Getty Images

Sorana Cîrstea (45 WTA) a ajuns până în optimile de finală la Roland Garros, însă tranziția de la cea mai lentă la cea mai rapidă suprafață i-a creat mari dificultăți.
Deși a ajuns la Berlin cu un moral excelent, clasându-se momentan pe cea mai înaltă poziție WTA din ultimii 8 ani, Sorana nu a reușit să-i facă față lui Garbine Muguruza (13 WTA).

Sorana Cîrstea, învinsă de Muguruza în primul tur de la Berlin

În primul tur al turneului din capitala Germaniei, desfășurat pe iarbă, Sorana a rezistat doar jumătate de set în fața ibericei. Partida a început echilibrat, dar după ce și-a pierdut pentru prima dată serviciul (la 4-3 pentru Muguruza), Sorana a cedat total, iar Muguruza s-a impus cu 6-3, 6-2, după o oră și 12 minute de joc.
Așadar, Sorana pierde al 2-lea meci contra Muguruzei disputat pe iarbă, după ce iberica s-a impus și în 16-imile de la Wimbledon 2017, ediție la care a cucerit trofeul. De altfel, sportiva din Târgoviște nu a reușit să câștige niciun meci dintre cele 4 întâlniri directe cu Muguruza și nici măcar să ia vreun set împotriva ibericei.
Muguruza va juca în turul secund de la Berlin cu Elena Rybakina, sfertfinalistă la Roland Garros, care a trecut astăzi în 3 seturi de Shelby Rogers, scor 2-6, 6-3, 6-4.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo