Într-unul dintre cele mai lungi meciuri ale sezonului, în circuitul feminin, Belinda Bencic a trecut de grecoaica Maria Sakkari în trei seturi: 6-7(6), 6-4, 6-4. Întâlnirea a durat trei ore și 7 minute! Ea a egalat astfel la meciurile directe cu grecoaica, Maria reușid să o învingă pe Belinda în 2020, în turneul de la Sankt Petersburg.

Caută al doilea titlu pe iarbă

”A fost un meci incredibil. Amândouă am jucat foarte tare, cred că a fost un tenis de bună calitate. Am reușit să ne ținem serviciul și cred că am făcut spectacol pe teren”, a declarat Belinda.
Wimbledon
Gabriela Ruse, înfrângere dureroasă la Wimbledon! A cedat în 3 seturi în fața lui Cori Gauff
28/06/2022 LA 14:43
Bencic a reușit să concretizeze abia a treia minge de meci, reușind să facă breakul decisiv la 5-4, în setul decisiv.
Bencic conduce acum cu 4-2 în fața jucătoarelor de Top 10, meciuri care au avut loc pe iarbă, și va disputa a cincea finală pe această suprafață din cariera sa. Elvețianca va căuta însă abia al doilea titlu, primul venind la Eastbourne în 2015.
Bencic joacă a doua finală consecutivă la Berlin, anul trecut cedând în ultimul act în fața Liudmilei Samsonova.

Jabeur, încă o finală în 2022

Cap de serie numărul 1, Ons Jabeur va fi adversara Belindei Bencic în finala de la Berlin. Tunisianca a învins-o în cea de-a doua semifinală pe a 7-a favorită, Coco Gauff, din Statele Unite, cu 7-6(4), 6-2.
https://i.eurosport.com/2022/06/18/3395103.jpg
Jabeur pierduse trei dintre cele patru întâlniri anterioare împotriva recentei finaliste de la Roland Garros. Dar în prima lor confruntare pe iarbă, Jabeur s-a impus într-o oră și 17 minute.
La fel ca și Bencic, Jabeur caută al doilea titlu de simplu pe iarbă. Anul trecut, Jabeur a devenit prima femeie arabă care a revendicat un titlu de simplu pe gazonul de la Birmingham.

2-1 la directe pentru Jabeur

Bencic a învins-o pe Jabeur în două dintre cele trei întâlniri ale lor, care s-au jucat toate pe zgură. Anul acesta, elvețianca a trecut de tunisiancă în finala de la Charleston, dar Jabeur s-a răzbunat în ultima lor întâlnire, în drum spre titlul de la Madrid.
Tenis
Ons Jabeur, doar a 6-a parteneră de dublu a Serenei Williams! Cu cine a mai făcut americanca echipă
17/06/2022 LA 12:13
Roland Garros
Experții Eurosport au analizat succesul polonezei Iga Swiatek la Roland Garros. "A fost o mașinărie"
04/06/2022 LA 18:43