Bianca Andreescu a anunțat în decembrie 2021 că ia o pauză de tenis pentru a se concentra pe refacerea sa din punct de vedere a sănătății mintale. Fosta campioană de la US Open a revenit pe terenul de tenis în aprilie și a fost desemnat ambasador al Mental Timeuot. Acesta este un proiect inițiat de Federația de tenis din Canada pentru a sprijini sportivii cu probleme de acest gen.
"E clar că e nevoie și de bărbații care fac istorie în acest sport să-și spună povestea. Știu că Novak Djokovic a vorbit fără perdea despre presiune și sănptatea mintală. L-am ascultat cu mare atenție și apoi am vorbit cu el despre acest aspect. Ar fi bine dacă ne-am împărtăși ideele mai des și poate reușim să facem un proiect împreună" a spus Andreescu pentru Sportskeeda.
National Bank Open
Simona Halep a aflat când va debuta la Toronto! Anunțul făcut de organizatorii Rogers Cup
ACUM 16 ORE

Bianca Andreescu, campioană la US Open la 19 ani

Bianca Andreescu a fost una dintre jucătoarele fenomen din circuit. Sportiva din Canada a intrat rapid sub lumina refletoarele după succesul fantastic de la Us Open, de acum 3 ani. Andreescu a recunoscut că acest succes rapid a venit și cu dezavantaje.
"Probleme de sănătate mintală sunt o parte a acestui sport. Este nevoie de timp pentru ca mai mulți jucători să recunoscă prin ce trec, dar s-au făcut pași foarte importanți în ultimii ani" a spus Bianca Andreescu, fost număr 4 mondial în clasamentul WTA.
Jucătoarea canadiană a fost eliminată în turul 2 de la Wimbledon de Rybakina, campioana din acest an. Bianca Andreescu va reveni în circuit odată cu Simona Halep și Sorana Cîrstea. Cele trei sunt pe tabloul principal al Openului Canadei, care în acest an se desfășura la Toronto. Turneul WTA 1000 va începe pe 6 august.
US Open
Medvedev a vorbit despre interzicerea lui Djokovic la US Open! Opinia sugestivă a liderului mondial
ACUM 19 ORE
National Bank Open
Americanii nu-i dau prea multe șanse Simonei Halep la Toronto! Predicțiile specialiștilor
ACUM 21 ORE