Jucătoarea cu origini românești, clasată pe locul 6 mondial, a început să plângă în timpul podcastului Moose Media, la aflarea veștii că a devenit o inspirație națională în Canada.
După câteva secunde în care a rămas fără reacție, Andreescu a început să plângă, spunându-le celorlalți participanți din cadrul podcastului că și-a dorit enorm să devină un exemplu pentru cei mici, acesta fiind unul dintre obiectivele sale:
Mi-au dat lacrimile, chiar m-am emoționat. Vorbiți serios? Mi-am dorit enorm să devin o inspirație pentru cei mici. Și eu am fost inspirată de mulți sportivi de-a lungul timpului, în special de Kim Clijsters. Faptul că atât de mulți copii au început să joace tenis datorită mie este incredibil. Pot să spun că mi-am îndeplinit unul dintre obiective. | Bianca Andreescu
Tenis
Nick Kyrgios s-au autoproclamat "cel mai bun antrenor" al anului 2022! Argumentele australianului
ACUM O ORĂ
Momentul respectiv poate fi găsit la minutul 09:00:

Bianca Andreescu, o adevărată inspirație în Canada

Potrivit statisticilor prezentate în podcastul respectiv, numărul copiilor care practică tenis în Canada a crescut de la 100.000 la 200.000 în ultima vreme, în urma rezultatelor extraordinare înregistrate de Andreescu.
Bianca Andreescu a câștigat US Open 2019, ultimul Grand Slam la care a participat, după o finală disputată împotriva Serenei Williams. Sportiva de 19 ani s-a impus în două seturi în fața celei mai titrate jucătoare din istoria tenisului, scor 6-3, 7-5.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Presezon plin de evenimente în tenis! Unde vor evolua Alcaraz, Swiatek și Djokovic în decembrie
ACUM 2 ORE
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
ACUM 3 ORE