La mijlocul setului, Bianca a oferit cea mai amuzantă replică a partidei. Nemulțumită că al său caracter nu se deplasează suficient de repede spre minge, sportiva cu origini române a început să spună în limba noastră: "Haide, haide, haide". Imediat după punct, atât Bianca, cât și Sorana au început să râdă, amuzate de ineditul situației.
Cele două au mai avut un schimb de replici amuzant, în debutul meciului, când bara de energie a Soranei s-a golit foarte repede, după doar câteva schimburi.
Bianca Andreescu: Ce se întâmplă cu bara ta de energie, e goală deja.
Tenis
Prima reacție a super-campioanei Ashleigh Barty, după ce a câștigat trofeul la Australian Open
ACUM 8 MINUTE
Sorana Cîrstea: Da, azi nu mă simt bine fizic. Sunt foarte leneșă.
Bianca Andreescu: E de înțeles, am jucat câte două meciuri într-o zi.

Bianca Andreescu, serie de replici amuzante

Bianca Andreescu a vorbit în permanență, simțindu-se excelent în compania Soranei. Iată mai jos câteva dintre replicile sportivei din Canada
  • "Dumnezeule, ce raliu fantastic"
  • "Te rog, învață-mă să joc și eu așa"
  • "Ce lovitură legendară, a fost lovitura meciului 4-3"
  • "Ai un slice incredibil, știu că l-ai exersat în carantină"
  • "Cum ai reușit asta?"
  • "OMG, OMG, ce meci! Nu credeam să fie atât de echilibrat"
  • "Sunt geloasă pe tine, nu știu cum ai reușit punctul ăsta"
Și Sorana a găsit cuvintele potrivite pentru a amuza audiența. După ce a spus că și-ar dori să găsească aceleași unghiuri și în realitate,
"Oameni de la suport tehnic, ce se întâmplă, îmi furați puncte?", a glumit Sori după ce consola nu a răspuns așa cum a vrut ea.
La final cele două sportive s-au felicitat pentru superba partidă. "Dumnezeule, mi-au transpirat mâinile", a spus românca, în timp ce Bianca a recunoscut și ea că a avut emoții. "Și mie, a fost palpitant".
În semifinalele competiției, Sorana Cîrstea va juca împotriva învingătoarei dintre Vekic și Ferro. Toate meciurile de la Madrid sunt transmise în direct pe Eurosport Player și Eurosport.ro.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Kuzuhara - Mensik - Australian Open
ACUM 10 MINUTE
Tenis
Discursul emoționant al finalistei Danielle Collins după meciul pierdut cu Ashleigh Barty
ACUM 16 MINUTE