Articol scris de Romeo Ene
Jucătoarea din Canada cu origini româneşti a revenit în competiții anul acesta la Australian Open, după ce nu mai jucase din 2019, de la Turneul Campioanelor.
În aceste condiții, bilanțul sportivei din Canada arată excelent. În 12 meciuri disputate în 2021, Bianca a câștigat nouă partide și a fost învinsă în doar trei partide. Jucătoarele care au reușit s-o învingă sunt Su-Wei Hsieh, Marie Bouzkova și Ashleigh Barty.
VTB Kremlin Cup
Simona Halep, prima reacție după calificarea în optimi la Moscova: "Mă așteptam la o bătălie!"
ACUM 10 ORE

Bianca Andreescu, deranjată de întrebările despre accidentări

Bianca Andreescu a răbufnit la adresa unui jurnalist care a întrebat-o despre probleme fizice pe care le-a avut în ultimul an. Problemele de la picior au determinat-o pe Bianca să abandoneze în finala de la Miami, iar aceasta a comparat situaţia ei cu cea a Simonei Halep, atunci când a fost întrebată despre accidentările suferite.
"Mi se pare că sunt singura care tot e întrebată despre accidentări, ceea ce e superenervant! Nu vreau să am reputația asta, deoarece nu sunt singura accidentată. Atât de multe jucătoare se retrag. Și Halep s-a retras de la Miami!
Da, s-a întâmplat să mă retrag, dar nu vreau să fiu definită de așa ceva. E nasol! Chiar și dacă e ceva nu foarte grav, voi fi precaută decât să forțez și să se agraveze. Sunt bucuroasă că m-am oprit la Miam.", a spus Bianca Andreescu, potrivit site-ului spotmedia.ro.
https://i.eurosport.com/2021/04/05/3023570.jpg

Bianca Andreescu, anunț după retragerea de la Miami

La finalul partidei cu Asleigh Barty din ultimul act al turneului de la Miami, Bianca Andreescu a anunțat că nu va juca pentru Canada la Billie Jean King Cup.
"Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele de susținere, am cei mai buni fani din lume. Sunt bucuroasă să vă anunț că accidentarea mea nu e serioasă. Trebuie totuși să mă odihnesc și și fac puțină pregătire înainte de a reveni pe teren. Din păcate, nu voi fi capabilă să joc la Billie Jean King Cup. Iubesc să joc pentru Canada, dar asta e situația, nu a fost o decizie ușoară pentru mine. Vreau să fiu pregătită 100% pentru restul sezonului.
Le mulțumesc tuturor care au făcut acest turneu posibil, tuturor sponsorilor, copiilor de mingi, arbitrilor. Pentru mine, să mă ridic din nou pe picioarele mele nu a fost deloc ușor, dar am continuat să-mi rămân fidelă mie însumi. Dacă ar fi să vă dau un sfat, ar fi doar să țineți capul în sus și să credeți în voi", a spus Andreescu, la ceremonia de premiere.
VTB Kremlin Cup
Simona Halep s-a calificat în optimi la turneul de la Moscova! Presație solidă cu Potapova
ACUM 15 ORE
Tenis
Ora de start a meciului Simona Halep – Anastasia Potapova, la turneul de la Moscova
IERI LA 15:35