Sylvain Bruneau i-a fost antrenor timp de patru ani, Andreescu cucerind, în 2019, trofeul la US Open sub îndrumarea acestuia.
''Cu inimă grea aş vrea să-mi informez fanii că antrenorul, mentorul şi prietenul meu de mult timp, Sylvain Bruneau, nu mă va mai pregăti de acum înainte. Am decis reciproc să nu mai continuăm împreună. Prietenia noastră va dăinui însă mereu... Îi sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am realizat în aceşti ultimi ani. Sylvain este mai mult decât un antrenor, este parte din familia mea'', a scris Andreescu pe contul său de Twitter.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12

Bianca Andreescu nu traversează cea mai bună perioadă

Luna trecută, Bianca Andreescu, în vârstă de 20 de ani, a abandonat după calificarea în sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Strasbourg (Franţa), din cauza unei accidentări.
Andreescu, favorita numărul 3 a acelei competiţii, de categoria WTA 250, dotată cu premii totale de 235.238 de dolari, trecuse în optimile de finală, cu 6-1, 6-4, de belgianca Maryna Zaneska (6-1, 6-4), dar la sfârşitul meciului a declarat forfait pentru restul turneului, acuzând dureri abdominale.
În aprilie, reprezentanta "frunzei de arţar" a abandonat în finala turneului WTA 1.000 de la Miami împotriva australiencei Ashleigh Barty, din cauza unei accidentări la piciorul drept. Ulterior, ea a fost testată pozitiv la Covid-19 şi a ratat participarea la turneul de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac.
Victorioasă la US Open în 2019, Bianca Andreescu a fost absentă de pe terenurile de tenis o perioadă de 15 luni, din cauza unei accidentări la genunchi, urmată de criza generată de pandemia de coronavirus.
Jucătoarea canadiană a revenit în competiţie în luna februarie, la Openul Australiei, unde a fost eliminată în turul al doilea de taiwaneza Su-wei Hsieh (cu 6-3, 6-2).
Agerpres
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21