Bianca Andreescu , ocupanta locului cinci în clasamentul WTA, a avut anul acesta evoluții surprinzătoare și a reușit să pătrundă în elita tenisului mondial feminin. Sezonul jucătoarei de tenis din Canada a culminat cu triumful de la ultimul turneu major al anului, US Open, acolo unde a învins-o în minimul de seturi pe cea mai titrată jucătioare din Era Open, Serena Williams.
Datorită seriei impresionante de victorii, Bianca a atras atenția la nivel mondial. În vârstă de 19 ani, jucătoarea canadiană de origine română a dat o nouă lovitură ăn materie de sponsorizări și a semnat cu Rolex, companie care sponsorizează nume mari precum Roger Federer, Tiger Woods, Lindsey Vonn, Ana Ivanovic, Phil Mickelson, sau Caroline Wozniacki.

Bianca Andreescu, entuziasmată de noua colaborare

Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
Bianca Andreescu, câștigătoare anul acesta la Indian Wells, Toronto și US Open, și-a exprimat pe rețelele de socializare încântarea cu privire la noul contract semnat după titlul de la US Open:"Sunt încântată să anunţ că sunt în mod oficial parte a familiei Rolex. Abia aştept să trec la treabă împreună cu echipa Rolex", a scris Andreescu pe contul personal de Twitter.
Cu premii de peste șase milioane de dolari câștigate în carieră, Bianca mai are contracte de sponsorizare cu Nike, BMW și Head. Agentul Biancăi Andreescu, Jonathan Dasnieres de Beigy, a declarat după victoria de la US Open că succesul jucătoarei pe care o reprezintă a venit mai repede decât oricine s-ar fi așteptat, iar că parteneriatele viitoare vor fi alese cu mare grijă: "Sincer, nu credeam că această zi va veni atât de repede, dar acum, că a sosit, suntem în poziţia în care nu trebuie să ne grăbim. În primul rând, vrem să ne asigurăm că Bianca este la vârful jocului ei ca sportivă profesionistă. Munca noastră este de a ţine viaţa ei cât mai simplă posibil, pentru a se concentra pe tenis", a declarat Dasnieres de Veigy.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04