Bianca Andreescu, jucătoarea canadiancă cu origine românești, a făcut un salt impresionant în clasamentul WTA în 2019 - de pe locul 152 până pe locul patru mondial. În septembrie 2019 a cucerit primul ei titlu de Grand Slam după ce a învins-o pe marea Serena Williams la US Open, la doar 19 ani.

Totuși, Bianca a avut parte de multe momente dificile în carieră din cauza unor accidentări serioase. Andreescu a vorbit despre aceste momente cu cei de la The Guardian.

Tenis
Simona Halep, prima reacție după ce a fost depășită în clasamentul WTA de Naomi Osaka
ACUM 2 ORE

„Nu îmi place să petrec mult timp vorbind despre accidentările mele, dar acest lucru face parte din viața de sportiv. Încerc să previn accidentările atât de mult cât pot și sper să nu mai dau interviuri despre acest lucru”.

Andreescu a avut parte de momente delicate în 2020 - accidentată și in mijlocul unei pandemii, ea a fost aproape să cedeze psihic.

Ca toată lumea, am avut zilele mele proaste. Uneori stăteam în pat și plângeam pentru că nu puteam să fac nimic

Cum a ajuns Bianca Andreescu să mediteze

Andreescu a vorbit frecvent în alte interviuri despre beneficiile meditatului și cum a ajutat-o pe ea acest lucru, însă acum a dezvăluit și cum a început acest obicei.

Nu eram eu cu genul acesta de lucruri, nu știu cum să le numesc, chestiile astea mai hippy. Mama îmi punea mereu cărțile care încurajau acest lucru în cameră. Prima oară nu le-am citit, dar apoi am văzut ce bine se descurca mama în viață

”Chiar de la o vârstă fragedă, puteam să văd cât de fericită era mereu și o vedeam cum stă în curte singură și meditează. Așa că am făcut conexiunea. Poate cartea asta a ajutat-o și nu mă mințea de fapt”, a completat ea.

Tenis
Simona Halep, cu gândul la sezonul de zgură! La ce turneu a confirmat Simo prezența
ACUM 3 ORE
Tenis
Antrenorul lui Roger Federer a făcut marele anunț despre revenirea pe teren a elvețianului
ACUM 4 ORE