”Am început să creez negative, dar las cântatul prietenilor mei mai talentaţi. Tot ce fac are o tentă de R&B sau rap, acestea fiind şi genurile mele preferate de muzică.nAm reînceput să cânt şi la chitară. Prima dată am început să cânt când eram mică, dar m-am lăsat în ultimii ani, nu am mai avut timp, fiind prinsă mereu în deplasări pentru turnee şi în şedinţe de antrenament”.
De asemenea, Andreescu a dezvăluit că a demarat un proiect de dezvoltare personală.
”Este plăcut să îmi reiau hobby-urile mele vechi şi, chiar dacă sunt încă stângace, am rămas surprinsă de cât de multe lucruri încă ştiu să fac.mÎn perioada aceasta, putem încerca lucruri pe care nu le-am făcut niciodată şi care, cine ştie, pot deveni noi pasiuni. Eu am demarat şi un proiect de dezvoltare personală şi, trebuie să fiu sinceră, a început deja să îmi îmbunătăţească semnificativ viaţa”.
Tenis
Nick Bollettieri a încetat din viață. Povestea celui mai cunoscut antrenor de tenis din istorie
ACUM 3 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Tsitsipas, mărturie incredibilă: a încercat să îl enerveze pe Rublev ca să joace mai bine
ACUM 3 ORE
Tenis
Rune a început 2022 pe 103 şi l-a terminat pe 11, dar alt jucător a făcut cel mai spectaculos salt
ACUM 5 ORE