”Am început să creez negative, dar las cântatul prietenilor mei mai talentaţi. Tot ce fac are o tentă de R&B sau rap, acestea fiind şi genurile mele preferate de muzică.nAm reînceput să cânt şi la chitară. Prima dată am început să cânt când eram mică, dar m-am lăsat în ultimii ani, nu am mai avut timp, fiind prinsă mereu în deplasări pentru turnee şi în şedinţe de antrenament”.
De asemenea, Andreescu a dezvăluit că a demarat un proiect de dezvoltare personală.
”Este plăcut să îmi reiau hobby-urile mele vechi şi, chiar dacă sunt încă stângace, am rămas surprinsă de cât de multe lucruri încă ştiu să fac.mÎn perioada aceasta, putem încerca lucruri pe care nu le-am făcut niciodată şi care, cine ştie, pot deveni noi pasiuni. Eu am demarat şi un proiect de dezvoltare personală şi, trebuie să fiu sinceră, a început deja să îmi îmbunătăţească semnificativ viaţa”.
Cupa Davis
Retragerea lui Tecău, amânată? "Sper ca Horia să ne ajute în continuare să ne îndeplinim visul!"
ACUM 6 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Boris Becker, vehement cu Novak Djokovic: "Dacă vrea să participe la turnee, să respecte regulile!"
ACUM 9 ORE
Tenis
România – Peru, în Cupa Davis | Programul meciurilor din acest weekend: Frunză-Alvarez, primul duel
ACUM 10 ORE