Bianca Andreescu, ocupanta locului 5 WTA, ar fi trebuit să revină pe terenul de tenis în februarie, la mai bine de trei luni după accidentarea suferită la Turneul Campioanelor. Sportiva de 19 ani a făcut parte din lotul Canadei pentru confruntarea cu Elveția, din play-off-ul pentru turneul final al Fed Cup, însă în cele din urmă nu a fost folosită, nedorind să își asume vreun risc.
Problemele însă continuă pentru jucătoarea de origine română. După ce s-a retras de la turneul organizat la Dubai, Andreescu a anunțat că nu va juca nici la competiția organizată la Doha, turneu care se desfășoară în perioada 24 februarie – 1 martie. Probabil, campioana din 2019 de la US Open își dorește să fie la capacitate maximă la Indian Wells, acolo unde este campioana en-titre. Turneul din Statele Unite ale Americii se desfășoară în periaoda 11 – 22 martie.

Bianca Andreescu, retrageri în lanț

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
Bianca Andreescu a ratat startul sezonului actual, inclusiv Australian Open, ea fiind nevoită se se recupereze după accidentarea suferită la genunchi în timpul meciului cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor, care a avut loc la finalul lunii octombrie. Andreescu a avut parte de un sezon 2019 extraordinar. Ea a început anul pe locul 107 WTA, însă a urcat până pe poziția a patra, în octombrie, după ce a câștigat turneele de la Indian Wells, Toronto și US Open.
În ciuda acestor vești proaste, Bianca se poate bucura de cel mai bun loc ocupat în clasament, asta în condițiile în care nu joacă. Deși e accidentată și nu a putut evolua deocamdată în 2020, Bianca Andreescu a urcat pe cel mai bun loc al carierei, 4 WTA.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21