Bianca Andreescu spune că visul său încă din copilărie a fost să participe la Jocurile Olimpice. Sportiva canadiană cu origini române a fost foarte afectată de faptul că evenimentul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.
"Eram nerăbdătoare să particip la Jocurile Olimpice. Visam să joc la acest eveniment încă de la vârsta de 13 ani. Mi s-a rupt sufletul când am aflat că s-au amânat. În cele din urmă, sănătatea noastră şi a fanilor contează mai mult şi cred că aceasta a fost decizia corectă. Sper să pot participa la ediţia din 2021", a spus Bianca Andreescu, pentru TSN.
Din cauza pandemiei de COVID-19, Jocurile Olimpice se vor desfăşura în vara anului 2021.
Romanian Liga I
Un stadion peste Arena Națională se construiește în România! "Va fi inconfundabil la nivel mondial"
15/04/2020 LA 13:43

Bianca Andreescu a trecut prin momente grele din cauza accidentărilor

Dacă ar fi să privească și jumătatea plină a paharului, Bianca are totuși un motiv să fie bucuroasă: această perioadă de pauză îi permite să se recupereze total după problemele ce nu păreau să se mai termine.
Ccupanta locului 5 WTA ar fi trebuit să revină pe terenul de tenis în februarie, la mai bine de trei luni după accidentarea suferită la Turneul Campioanelor. Sportiva de 19 ani a făcut parte din lotul Canadei pentru confruntarea cu Elveția, din play-off-ul pentru turneul final al Fed Cup, însă în cele din urmă nu a fost folosită, nedorind să își asume vreun risc.
Ulterior, după ce s-a retras de la turneul organizat la Dubai, Andreescu a anunțat că nu va juca nici la competiția organizată la Doha, turneu care s-a desfășurat în perioada 24 februarie – 1 martie.
Accidentarea suferită la genunchi în timpul meciului cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor, a venit după un sezon 2019 extraordinar. Bianca a început anul pe locul 107 WTA, însă a urcat până pe poziția a patra, în octombrie, după ce a câștigat turneele de la Indian Wells, Toronto și US Open.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06