A șasea jucătoare a lumii, Bianca Andreescu a ajuns până în finala turneului de 1000 de puncte de la Miami, după o pauză considerabilă de la tenis. Sportiva reprezentând Canada a abandonat după un set și patru game-uri parcurse în setul al doilea, acuzând dureri la picior. De curând, ea a anunțat că nu va juca pentru Canada în meciul de FedCup (Bille Jean Cup) contra Serbiei.
În timp ce se recuperează și se pregătește pentru o a doua parte a sezonului extrem de aglomerată, Bianca Andreescu se bucură și de timpul petrecut în sânul familiei. Ea le-a arătat fanilor pe Instagram ce muzică ascultă în mașină. Bianca păstrează o relație apropiată cu suporterii ei pe rețelele de socializare. Ea e foarte active pe Instagram, acolo unde publică fotografii cu cele mai importante momente din viața și cariera ei.

Ce muzică ascultă Bianca Andreescu în mașină

Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
În ultimul Instastory, Bianca le-a arătat fanilor ce muzică ascultă în mașină. Se poate auzi pe fundal "Dragostea din tei", melodia trupei O-Zone, o piesă foarte îndrăgită și de marea noastră campionă, Simona Halep. Câștigătoare la US Open în 2019, Bianca Andreescu s-a născut în Canada, la Mississauga, o suburbie a oraşului Toronto, din părinţi români, Nicu şi Maria.
https://i.eurosport.com/2021/04/09/3026045.jpg
Ea şi familia ei au venit pentru scurt timp în România, ţară în care Bianca a luat contactul cu tenisul, la vârsta de şapte ani. Mai apoi, Bianca şi părinţii ei s-au întors în Canada şi sportiva a intrat în programul federaţiei canadiene de dezvoltare a carierei tinerilor jucători. Părinții ei și-au croit drumul în viață la mare depărtare de România, iar Bianca a continuat să persevereze în sportul alb. În prezent, Andreescu are trei titluri WTA câștigate în carieră: Indian Wells, Toronto și US Open (toate în 2019). În prezent se află pe locul 6 în ierarhia mondială.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04