Bianca Andreescu reprezintă Canada, țară în care s-a stabilit împreună cu familia de la o vârstă fragedă. Cu toate astea, campioana de la US Open din 2019 a demonstrat încă o dată că nu și-a uitat originile românești.
Cu ocazia zilei internaționate a tatălui, Bianca a ținut să-i transmită un mesaj în limba română părintelui său.
"Happy Father's Day, tati! Te iubesc cu tot sufletul", a scris a 7-a jucătoare a lumii pe contul personal de Instagram.
US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12

Bianca Andreescu s-a despărțit de antrenorul Sylvain Bruneau

Binaca Andreescu nu traversează cea mai bună perioadă a carierei și de curând a luat decizia de a renunța la colaborarea cu antrenorul Sylvain Bruneau.
''Cu inimă grea aş vrea să-mi informez fanii că antrenorul, mentorul şi prietenul meu de mult timp, Sylvain Bruneau, nu mă va mai pregăti de acum înainte. Am decis reciproc să nu mai continuăm împreună. Prietenia noastră va dăinui însă mereu... Îi sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am realizat în aceşti ultimi ani. Sylvain este mai mult decât un antrenor, este parte din familia mea'', a fost mesajul de despărțire postat de jucătoare.
Săptămâna trecută, canadianca de origine română a început cu stângul sezonul de iarbă, fiind învinsă în tutul secund de la Berlin de Aleze Cornet, în primul ei meci pe această suprafață din ultimii 3 ani.
Înainte de a merge la Wimbledon, Bianca va juca în această săptămână la turnul WTA 500 de la Eastbourne, acolo unde este a 3-a favorită și unde o va întâlni în primul tur pe Christina McHale (96 WTA).
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21