Bianca Andreescu reprezintă Canada, țară în care s-a stabilit împreună cu familia de la o vârstă fragedă. Cu toate astea, campioana de la US Open din 2019 a demonstrat încă o dată că nu și-a uitat originile românești.
Cu ocazia zilei internaționate a tatălui, Bianca a ținut să-i transmită un mesaj în limba română părintelui său.
"Happy Father's Day, tati! Te iubesc cu tot sufletul", a scris a 7-a jucătoare a lumii pe contul personal de Instagram.
Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37

Bianca Andreescu s-a despărțit de antrenorul Sylvain Bruneau

Binaca Andreescu nu traversează cea mai bună perioadă a carierei și de curând a luat decizia de a renunța la colaborarea cu antrenorul Sylvain Bruneau.
''Cu inimă grea aş vrea să-mi informez fanii că antrenorul, mentorul şi prietenul meu de mult timp, Sylvain Bruneau, nu mă va mai pregăti de acum înainte. Am decis reciproc să nu mai continuăm împreună. Prietenia noastră va dăinui însă mereu... Îi sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am realizat în aceşti ultimi ani. Sylvain este mai mult decât un antrenor, este parte din familia mea'', a fost mesajul de despărțire postat de jucătoare.
Săptămâna trecută, canadianca de origine română a început cu stângul sezonul de iarbă, fiind învinsă în tutul secund de la Berlin de Aleze Cornet, în primul ei meci pe această suprafață din ultimii 3 ani.
Înainte de a merge la Wimbledon, Bianca va juca în această săptămână la turnul WTA 500 de la Eastbourne, acolo unde este a 3-a favorită și unde o va întâlni în primul tur pe Christina McHale (96 WTA).
Turneul de la Wimbledon va avea loc în perioada 28 iunie - 11 iulie și va fi transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04