Antrenorul sportivei din Canada, câștigătoare la US Open în 2019, a precizat că eleva lui nu mai rezistă în autoizolare și este din ce în ce mai nrăbdătoare să revină pe terenul de tenis. Din cauza unei accidentări, Bianca nu a mai evoluat în circuit pentru câteva luni bune, iar acum nu poate face asta din cauza pandemiei de coronavirus.
Da, pauza îi va fi benefică, dar nu a mai jucat tenis de foarte mult timp și rezistă cu greu după anularea turneelor. Încerc să îi amintesc partea pozitiva a situației, că se va întoarce pe teren când va fi sută la sută pregătită. Și acum suntem siguri că va fi pregătită, indiferent când se vor relua turneele.

Bianca Andreescu, accidentată la Turneul Campioanelor

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
Bianca Andreescu a ratat startul sezonului actual, inclusiv Australian Open, ea fiind nevoită se se recupereze după accidentarea suferită la genunchi în timpul meciului cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor, care a avut loc la finalul lunii octombrie.
Andreescu a avut parte de un sezon 2019 extraordinar. Ea a început anul pe locul 107 WTA, însă a urcat până pe poziția a patra, în octombrie, după ce a câștigat turneele de la Indian Wells, Toronto și US Open.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21