Antrenorul sportivei din Canada, câștigătoare la US Open în 2019, a precizat că eleva lui nu mai rezistă în autoizolare și este din ce în ce mai nrăbdătoare să revină pe terenul de tenis. Din cauza unei accidentări, Bianca nu a mai evoluat în circuit pentru câteva luni bune, iar acum nu poate face asta din cauza pandemiei de coronavirus.
Da, pauza îi va fi benefică, dar nu a mai jucat tenis de foarte mult timp și rezistă cu greu după anularea turneelor. Încerc să îi amintesc partea pozitiva a situației, că se va întoarce pe teren când va fi sută la sută pregătită. Și acum suntem siguri că va fi pregătită, indiferent când se vor relua turneele.

Bianca Andreescu, accidentată la Turneul Campioanelor

National Bank Open
"Sunt români peste tot, mai puțin în România!". Bianca Andreescu, gluma zilei la Toronto
08/08/2022 LA 12:22
Bianca Andreescu a ratat startul sezonului actual, inclusiv Australian Open, ea fiind nevoită se se recupereze după accidentarea suferită la genunchi în timpul meciului cu Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor, care a avut loc la finalul lunii octombrie.
Andreescu a avut parte de un sezon 2019 extraordinar. Ea a început anul pe locul 107 WTA, însă a urcat până pe poziția a patra, în octombrie, după ce a câștigat turneele de la Indian Wells, Toronto și US Open.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Bianca Andreescu a dezvăluit că vrea să lucreze cu Novak Djokovic
17/07/2022 LA 07:35
Tenis
Djokovic, motivul pentru care Bianca Andreescu și-a schimbat stilul de viață! Decizia canadiencei
15/07/2022 LA 14:40