Ultimul meci disputat este finala de la Miami. Bianca Andreescu s-a retras atunci în ultimul act al turneului din Statele Unite ale Americii, însă canadianca spunea că nu este vorba despre o accidentare, ci mai degrabă despre o prevenire a unei accidentări. Acum, sportiva de origine română este nevoită să stea din nou pe margine, din cauza unui test pozitiv la COVID-19.
A șasea jucătoare a lumii, Bianca Andreescu nu va reveni în circuitul WTA nici nu ocazia turneului patronat de Ion Țiriac la Madrid, competiție ce marchează debutul în sezonul de zgură outdoor. Sportiva de origine română ar fi trebuit să fie prezentă pe tablou la competiția organizată în capitala Spaniei, dar a anunțat că a fost testată pozitiv la testul pentru COVID-18 la Madrid.

Bianca Andreescu, depistată pozitiv cu COVID-19

Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
"După ce am fost testată negativ de două ori înaintea zborului către Madrid, din păcate am fost informată că am fost testată pozitiv cu Covid-19 la sosire, astfel că nu voi juca la Madrid Open", a transmis Bianca Andreescu pe contul personal de Twitter. "Mă odihnesc şi respect în continuare protocolul medical şi de siguranţă. Abia aştept să revin pe teren cât mai curând", a adăugat sportiva care reprezintă Canada.
Bianca Andreescu a suferit o accidentare serioasă la Turneul Campioanelor din 2019, iar de atunci a fost nevoită să se retragă de la o mulțime de turnee. În 2020, Andreescu nu a disputat nicio competiție în circuit, însă a revenit anul acesta la Australian Open. Apoi, ea a participat la un turneu de categorie inferioară la Melbourne și Miami, acolo unde a ajuns până în finala turneului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/04/26/3121602.jpg
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04