Ultimul meci disputat este finala de la Miami. Bianca Andreescu s-a retras atunci în ultimul act al turneului din Statele Unite ale Americii, însă canadianca spunea că nu este vorba despre o accidentare, ci mai degrabă despre o prevenire a unei accidentări. Acum, sportiva de origine română este nevoită să stea din nou pe margine, din cauza unui test pozitiv la COVID-19.
A șasea jucătoare a lumii, Bianca Andreescu nu va reveni în circuitul WTA nici nu ocazia turneului patronat de Ion Țiriac la Madrid, competiție ce marchează debutul în sezonul de zgură outdoor. Sportiva de origine română ar fi trebuit să fie prezentă pe tablou la competiția organizată în capitala Spaniei, dar a anunțat că a fost testată pozitiv la testul pentru COVID-18 la Madrid.

Bianca Andreescu, depistată pozitiv cu COVID-19

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12
"După ce am fost testată negativ de două ori înaintea zborului către Madrid, din păcate am fost informată că am fost testată pozitiv cu Covid-19 la sosire, astfel că nu voi juca la Madrid Open", a transmis Bianca Andreescu pe contul personal de Twitter. "Mă odihnesc şi respect în continuare protocolul medical şi de siguranţă. Abia aştept să revin pe teren cât mai curând", a adăugat sportiva care reprezintă Canada.
Bianca Andreescu a suferit o accidentare serioasă la Turneul Campioanelor din 2019, iar de atunci a fost nevoită să se retragă de la o mulțime de turnee. În 2020, Andreescu nu a disputat nicio competiție în circuit, însă a revenit anul acesta la Australian Open. Apoi, ea a participat la un turneu de categorie inferioară la Melbourne și Miami, acolo unde a ajuns până în finala turneului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/04/26/3121602.jpg
US Open
O frază i-a schimbat întreaga carieră finalistei de la US Open, Leylah Fernandez
10/09/2021 LA 06:57
US Open
"Star absolut!". Britanicii se înclină în fața noii "regine", Emma Răducanu. Reacții uimitoare
10/09/2021 LA 06:21