Revenită după accidentare, Bianca Andreescu nu părea să aibă mari şanse la trofeu, specialiştii preconizând că va avea nevoie de mai multe turnee până să poată evolua la potenţial maxim. Într-adevăr, în multe momente sportiva de 20 de ani are de lucrat, însă graţie unei voinţe teribile s-a calificat în penultimul act de la Miami.
Andreescu a jucat al treilea meci de trei seturi la rând, după ce a trecut în decisiv de Anisimova şi Muguruza şi, în ciuda problemelor fizice, a strâns din dinţi şi şi-a dus misiunea la bun sfârşit.
"După primul set, am fost atât de obosită, nu am idee cum am reuşit să termin partida. Ea este o luptătoare incredibilă, amândouă ne-am împins la limită şi a ieşit o luptă frumoasă. Sunt super-fericită că am învins", a spus Bianca Andreescu, potrivit wtatennis.com.
US Open
Simona Halep și-a aflat adversara din primul tur de la US Open. Când va debuta la Flushing Meadows
27/08/2022 LA 04:49

WTA Miami: Andreescu, impresionată de cât aleargă adversara

Andreescu a reuşit 42 de winners, dublu faţă de adversară, care a uluit-o prin faptul că returna orice, indiferent cât de bine, lung sau tare trimitea Bianca mingile.
Canadianca a vorbit la superlativ despre iberică, pe care o vede urcând accelerat în top, dacă îşi menţine acest stil de joc defensiv şi forma fizică. Ea nu le permite adversarelor să intre cu adevărat în meci decât în rare ocazii.
"Joacă diferit de majoritatea fetelor din circuit. E foarte dificil să evoluezi împotriva ei din cauza aceasta. Nu îţi dă ritm şi ajunge la o mulţime de mingi la care nu crezi că va mai ajunge. Asta i-am spus la fileu: "Fato, alergi, nu glumă! Eşti nebună!". I-am zis că a jucat incredibil şi că va ajunge mereu în fazele finale la turnee importante dacă o ţine aşa. Mi-a mulţumit şi mi-a urat succes", a mai spus Bianca.
5 meciuri la rând de 3 seturi a avut Sorribes Tormo la Miami, ea trecând, printre altele, de finalista de la Australian Open, Jennifer Brady.
Semifinala dintre Barty și Svitolina se joacă joi seara, de la ora 22.00, iar cea dintre Andreescu și Sakkari, vineri dimineața, la ora 3.30.
Tenis
Ashleigh Barty s-a angajat, după retragerea din tenis! Ce funcție ocupă la o companie din Australia
19/08/2022 LA 14:46
Tenis
Serena Williams, laude pentru Ash Barty pentru că s-a retras la 25 de ani: "Simt o mare durere!"
10/08/2022 LA 12:27