Bianca Andreescu a jucat ultima dată un meci în circuit la BNP Paribas Open 2021, unde a pierdut în turul al treilea cu Anett Kontaveit. Ea s-a retras de la Australian Open 2022 și nu a disputat niciun meci în acest sezon competițional.Bianca Andreescu (121 WTA) va participa la competiția de categorie "WTA 500" de la Stuttgart (18 - 24 aprilie).
În turul inaugural, Andreescu dă piept cu Jule Niemeier, locul 108 WTA. Dacă o va învinge pe sportiva din Germania, Andreescu o va înfrunta pe Aryna Sabalenka (4 WTA). Aflată acum pe locul 121 în ierarhia mondială, jucătoarea în vârstă de 21 de ani va evolua pentru prima oară în carieră la turneul de la Stuttgart.
CITEȘTE ȘI:
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51

Bianca Andreesc, pregătită să revină pe terenul de tenis la turneul de la Stuttgart

"Sunt foarte încântată să joc din nou. Ultimele două luni au fost destul de dificile, dar, oricât de clișeu ar putea părea, simt că m-am regăsit. Am dezvoltat o pasiune mai puternică pentru acest joc și mi-am dat seama că îmi place cu adevărat acest sport", a fost mesajul Biancăi Andreescu la Stuttgart.
Andreescu a ajuns pe locul 4 în carieră în 2019, la scurt timp după triumful ei la US Open, dar s-a confruntat cu un declin constant de atunci. Accidentările au ținut-o departe de terenul de tenis pentru perioade îndelungate. Andreescu a anunțat înainte de 2022 că va rata startul sezonului pentru a se recupera după un an epuizant din punct de vedere emoțional.Alături de antrenorul Sven Groeneveld, care a lucrat în trecut și cu Maria Sharapova, sportiva din Canada încearcă să revină în top.
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek bate la porțile istoriei! Bornele uluitoare atinse după ce a învins-o pe Andreescu, la Roma
13/05/2022 LA 15:46
Internazionali BNL d'Italia
Ce sfat are Bianca Andreescu pentru Emma Răducanu, după abandonul britanicei de la Roma
11/05/2022 LA 07:46