Bianca Andreescu, a șsasea jucătoare a lumii, a decis să ajute în lupta contra virusului COVID-19. Astfel, jucătoarea canadiană de origine română a donat o rachetă de tenis semnată unei societăţi filantropice. Toţi cei ce vor dona vor avea o şansă de a câştiga racheta Biancăi Andreescu.
"Familie/Prieteni/Fani! Donez o rachetă semnată pentru athletesrelief.org, pentru a ajuta în aceste momente dificile. Puteţi dona pentru o şansă de a o câştiga, iar toate veniturile se duc direct la Fondul Covid-19 al CDP. Vă rog să donaţi dacă puteţi, 25 de dolari ajută mult", a scris Bianca Andreescu pe contul ei de Instagram.

Simona Halep, donație pentru spitalele din București și Constanța

Roland Garros
Simona Halep se bucură de încredere la Roland Garros! Scorul anticipat de experți în meciul cu Zheng
ACUM O ORĂ
Mai multe personalităţi din lumea tenisului au făcut donaţii, iar Simona Halep este una dintre ele. Campioana nostră a anunţat că va dona o sumă de bani pentru dotarea spitalelor din Constanţa şi Bucureşti unde sunt tratate persoanele infectate cu virusul COVID-19.
"Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi", a fost mesajul transmis de Halep pe rețelele de socializare.
În România, până în prezent sunt 217 cazuri de infectare cu SARS-CoV-2, cele mai multe în Capitală. Dintre acestea, 19 pacienți sunt declarați vindecați.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
Ora de start a meciului Simona Halep - Qinwen Zheng în turul 2 la Roland Garros 2022
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Halep a trăit periculos meciul din turul 1 de la Roland Garros! "Schunk putea câștiga în 2 seturi!"
ACUM 6 ORE