Într-o perioadă în care sportul de pretutindeni a fost pus pe hold de pandemia de coronavirus, unele jucătoare de top acceptă să acorde interviuri inedite publicațiilor mari. Este și cazul Biancăi Andreescu. Sportiva din Canada a vorbit recent pentru Tennis Channel despre cea mai neobișnuită întâlnire cu un suporter.
Sportiva de origine română a dezvăluit că un admirator a fost prezent în tribună la toate meciurile ei de la US Open de anul trecut, iar acesta a uimit-o cu adevărat chiar după ce a câştigat finala în faţa Serenei Williams. "A fost un tip care a urmărit fiecare partidă - la un moment dat a venit la mine şi mi-a destăinuit că a pariat 10 mii de dolari pe faptul că voi câştiga turneul de Grand Slam", a spus Bianca Andreescu.
Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37

Bianca Andreescu, cerută în căsătorie

Suporterul cu pricina a fost în culmea fericirii după finala în care Bianca s-a impus la Flushing Meadoes în fața legendarei Serena Williams, scor 6-3, 7-5. "După finală a venit la mine şi mi-a spus: Te iubesc, vrei să te căsătoreşti cu mine?", a mai spus Bianca. Ea a dezvăluit, pentru aceeași sursă, că dacă nu ar fi urmat calea sportului alb, i-ar fi plăcut să practice gimnastica ritmică.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04