Bianca Andreescu nu a avut un 2021 foarte bun din punct de vedere fizic, confruntându-se cu mai multe accidentări care au împiedicat-o să aibă o continuitate pe plan sportiv. Sportiva în vârstă de 21 de ani nu a stat, însă, degeaba în această perioadă, ci le-a pregătit micuților ei fani o surpriză.
Este vorba despre o carte ilustrată pentru copii, în care vorbește despre tenis, meditație și câinele ei, Coco. Volumul intitulat Bibi's Got Game va fi lansat la sfârșitul lunii mai 2022, dar poate fi precomandat la prețul de 25 de dolari.
Jucătoarea de tenis, care ocupă locul 46 WTA, a făcut anunțul privind cartea pe care a scris-o pe contul ei de Twitter, arătându-se foarte fericită de realizarea acestui proiect la care a visat mereu.
Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
"Scriu propria mea carte! Acesta a fost dintotdeauna un vis al meu! Abia aștept să fie gata!", a fost mesajul Biancăi Andreescu, alăturat unui link spre site-ul editurii unde se poate comanda volumul și unde poate fi văzută și coperta de pe care nu lipsesc Coco, fileul și mingea de tenis.
Citește și:

Bianca Andreescu scrie despre copilăria în România

În paginile cărții, Bianca Andreescu va povesti și amănunte din perioada copilăriei pe care a petrecut-o parțial în România, la Pitești, unde a început să facă tenis, la vârsta de 6 ani. Pentru ca sportiva să poată face performanță, părinții ei au considerat că trebuie să se întoarcă în Canada, acolo unde se născuse Bianca.
Ion Țiriac a dezvăluit anul trecut, în cadrul emisiunii Rețeaua de idoli, că tânăra jucătoare de tenis nu și-a putut continua pregătirea în România din cauza condițiilor precare de antrenament pe care le-a avut la Pitești.
"Bianca Andreescu s-a mutat de la Pitești în Canada și îți câștigă US Open. De ce? La Pitești, în era modernă, după 1990, n-a avut mingi de tenis și n-a avut teniși! Atunci, ne uităm cu toții în oglindă și spunem: 'Ce-am păcătuit, oare?'", a spus Țiriac atunci.
Bianca Andreescu a cucerit primul său titlu de Grand Slam în 2019, la US Open, sportiva având în palmares și două titluri WTA, un titlu WTA Challenger și 3 titluri ITF. Cea mai bună clasare în topul WTA a fost locul 7.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04