Potrivit publicației canadiene, RDS, Bianca Andreescu nu va avea nevoie de operație după accidentarea pe care a suferit-o la Turneul Campioanelor în al doilea meci din grupe. Bianca a efectuat în ultimele săptămâni mai multe teste medicale, iar rezultatul este îmbucurător pentru jucătoarea din Canada.
O echipă medicală a ținut legătura cu echipa Biancăi Andreescu. Antrenorul ei, Sylvian Bruneau, a transmis că eleva lui nu va fi nevoită să aibă o intervenție chirurgicală. În plus, aceeași publicație anunță că Bianca va reveni pe terenul de tenis pentru pregătire la începutul lunii decembrie. "Am stabilit planul de pregătire pentru noul sezon, iar când ne vom reuni, vom stabili și obiectivele. Este o atletă foarte bună alături de care-mi face plăcere să lucrez. Este foarte dedicată și progresează în toate privințele. Muncește din greu pe teren, dar și în sala de forță. Este serioasă și în recuperare", a declarat antrenorul sportivei, Syilvain Bruneau, pentru RDS.

Bianca nu are nevoie de operație

Tenis
Sorana Cîrstea a dat prima lovitură din 2022. Un om școlit de la Academia lui Mouratoglou o va ajuta
02/01/2022 LA 07:37
Bianca Andreescu s-a accidentat în al doilea meci din grupe la Turneul Campioanelor și a fost nevoită să se retragă din competiție. Presa din Canada susținea la acea vreme că reprezentanta lor ar fi nevoită să se opere la menisc, după ce i-a pocnit genunchiul stâng și a avut nevoie de intervenția echipei medicale.
Încă de atunci, Bianca era încrezătoare că nu are nevoie de operație. "Cu siguranță îmi voi lua o vacanță. Vreau să fiu lângă familia mea, să-mi petrec timpul cu prietenii, să mă recuperez și apoi să încep pregătirea din presezon", declara Bianca Andreescu la finalul aventurii ei la Turneul Campioanelor.
Australian Open
Karolina Pliskova, finalista de la Wimbledon, nu va putea fi prezentă la Australian Open
16/12/2021 LA 08:06
Australian Open
Bianca Andreescu, OUT de la Australian Open 2022! Motivul dureros pentru care nu merge la Melbourne
06/12/2021 LA 18:04