În vârstă de 20 de ani, Bianca Andreescu își face planuri mărețe pentru viitor. Sportiva canadiană, dar cu origini românești, este convinsă că dispune de toate armele de care are nevoie pentru a doborî orice barieră în sportul care a consacrat-o. Bianca are de gând să le întreacă pe trei dintre cele mai mari legende ale tenisului mondial feminin: Chris Evert, Serena Williams şi Margaret Court.Americancele Chris Evert, Serena Williams şi australianca Margaret Court au câştigat în carieră 18, 23, respectiv 24 de titluri de Grand Slam.
"Vreau să o depăşesc pe Serena şi victoriile ei. Poate chiar pe Chris Evert, cine ştie? Margaret Court. Îmi place să am visuri măreţe, îmi oferă mai multă motivaţie să păşesc pe teren şi să continui să fac ceea ce fac. În tot ceea ce fac, dau mereu 150% şi vreau mereu să fiu cea mai bună la asta. Pentru cariera mea de tenis am depus atât de mult efort şi am sacrificat mult, aşa că vreau să fiu cea mai bună. Depăşirea acelor jucătoare m-ar face cea mai bună, dar primesc orice are Dumnezeu pentru mine”, a declarat jucătoarea canadiană de origine română pentru CNN Sport.

Bianca Andreescu a reintrat în autoizolare la domiciliu

BNP Paribas Open
Eșec neașteptat pentru Simona Halep! A fost învinsă la Indian Wells de nr. 100 mondial
10/10/2021 LA 12:55
Bianca Andreescu a recurs la o decizie radicală după ce Djokovic, Dimitrov și Coric s-au infectat cu COVID-19 în cadrul Adria Tour. Bianca este printre jucătoarele care își iau măsuri de precauție și vrea să evite pe cât posibil să intre în contact cu virusul care a pus stăpânire în ultimele zile și pe circuitul de tenis mondial. Începând de duminica trecută, Grigor Dimitrov, Borna Coric, Viktor Troicki și Novak Djokovic au anunțat că s-au infectat cu noul coronavirus în urma participării la Adria Tour.
Prin urmare, Bianca Andreescu și-a luat deja prima măsură de precauție și s-a retras de la turneul demonstrativ Credit One Bank Invitational, programat să înceapă, marţi, la Charleston, Carolina de Sud, SUA. Ea a fost înlocuită cu sportiva americană Caroline Dolehide: "După o deliberare atentă cu echipa ei, Bianca a decis că a juca la un turneu demonstrativ este un pic prematur şi că va petrece acest timp continuând să-şi concentreze eforturile pe antrenamentele efectuate acasă cu echipa ei, pentru a se pregăti în vederea revenirii complete la meciuri", a anunţat agenţia Octagon, care o reprezintă pe Andreescu.
Tenis
Simona Halep - Emma Răducanu, posibil duel în turul 3 la Indian Wells. Reacția siteului oficial WTA
05/10/2021 LA 05:51
Tenis
Tot ce trebuie să știi despre Indian Wells, "al cincilea" turneu de Grand Slam al anului
03/10/2021 LA 13:03