Bianca Andreescu, a șasea jucătoare a lumii, a vorbit în cadrul vodcast-ului Tennis Legends și nu și-a ascuns dorința arzătoare de a ajunge pe locul de lider mondial odată ce turneele vor reveni. Ea a vorbit și despre 2019, un sezon competițional excellent pentru ea, care a culminat cu titlul cucerit la US Open, primul ei titlu de Grand Slam.
Nu știu ce-mi va rezerva viitorul, dar știu sigur că voi da tot ce am mai bun. Nu-mi place deloc să pierd, așa că vom vedea, dar acesta este clar obiectivul – să ajung lider mondial, așa cum îmi doresc să mai câștig și alte turnee de Grand Slam. Chiar vreau să ajung numărul 1 în lume, îmi doresc cu adevărat. De fiecare dată când vorbesc despre titlul de la US Open am atât de multe stări pentru că 2019 a fost cel mai bun și cel mai rău an din viața mea. A fost ca un carusel. Rezultatele mele au fost fără îndoială partea bună din an, la fel și faptul că am evoluat ca jucătoare de tenis și persoană. Am avut multă încredere și am spus de la început că voi face tot ce pot pentru a obține maximul în 2019. A fost incredibil cum s-a desfășurat totul. Mă face fericită să vorbesc despre asta.
Bianca Andreescu nu a mai evoluat la niciun turneu din luna noiembrie, când s-a accidentat la Turneul Campioanelor. Ea ar fi trebuit să revină în circuit la Indian Wells, dar s-a retras în ultima clipă, iar apoi competiția din California s-a anulat. De la Indian Wells 2019, Bianca a disputat doar șase (!!!) turnee: Miami (s-a retras în optimile de finală),Roland Garros (s-a retras înainte de turul secund), Toronto (l-a câștigat), US Open (l-a câștigat), Beijing (sferturi de finală) și Turneul Campioanelor(s-a retras după un meci).
Tenis
Bianca Andreescu va lansa o carte pentru copii inspirată de anii petrecuți în România
ACUM 16 ORE
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
BNP Paribas Open
Eșec neașteptat pentru Simona Halep! A fost învinsă la Indian Wells de nr. 100 mondial
10/10/2021 LA 12:55
Tenis
Simona Halep - Emma Răducanu, posibil duel în turul 3 la Indian Wells. Reacția siteului oficial WTA
05/10/2021 LA 05:51