Analistul celor de la ESPN, Brad Gilbert, a acordat un interviu pentru TSN în care a vorbit despre tenisul din Canada care este într-o situație mai bună ca oricând: la feminin, Bianca Andreescu este campioana en-titre de la Wimbledon, tânăra Leylah Annie Fernandez a urcat aproape 100 de locuri în câteva luni iar Gaby Dabrowski este în top 10 la dublu. Pe tabloul masculin sunt 3 jucătorii în primii 30: Denis Shapovalov (16), Felix Auger-Aliassime (20) și Milos Raonic (30).
Gilbert, cel despre care Andre Agassi spunea că este "cel mai bun antrenor din istoria tenisului" a dezvăluit că o consideră pe Bianca Andreescu capabilă să devină numărul 1 mondial.
Să fii apt de joc este cel mai bun lucru pe care îl poți avea ca jucător iar ea (Bianca Andreescu), de când avea 14 ani în fiecare an a avut o accidentare semnificativă. Și nu este doar un tip de accidentare. Au fost probleme la cot, umăr, genunchi. Cred că, mai mult decât orice, aceasta va fi principala ei grijă: Cum pot să rămân sănătoasă și să joc pentru o perioadă lungă de timp?
Tenis
"Cineva trebuie să se gândească și la ei!" Simona Halep militează pentru jucătorii mai slab clasați
17/04/2020 LA 10:33
Cred că are talent și trebuie doar să rămână sănătoasă. Mereu a fost capabilă să revină în forță. Anul trecut a jucat grozav în primele 3 luni ale sezonului, a jucat apoi doar un meci la Openul Francez înainte de Canada, apoi s-a întors și a arătat ce poate.
Dacă ar fi fost sănătoasă în finalul anului trecut și în startul acestui an, aș fi considerat că e favorită la câștigarea Australian Open, dar nu poți câștiga un turneu dacă nu participi. De asemenea, cu cât timp ești mai mult timp accidentat, cu atât această aură a invincibilității față de adversari se dezintegrează. Dacă poate rămâne sănătoasă, e capabilă să facă lucruri grozave
Cred că e incredibil dacă ne uităm la ultimele câștigătoare de Grand Slam: Ashleigh Barty are 1.66m, Simona Halep are 1.68, Bianca are 1.70m iar Kenin e listată ca având 1.70m. Niciuna nu are peste 1.80. Toate au motor bun și multă tehnică în jocul lor așa că putem spune că e o perioadă interesantă în tenisul feminin. Cred că este o competiție deschisă. Barty are 3.000 de puncte avans în clasament, dar nu simt că a fost dominantă. Consider că dacă Bibi (Bianca Andreescu) era sănătoasă, ea era numărul 1 mondial, însă acum există oportunități pentru multe jucătoare
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
01/12/2022 LA 15:38
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
01/12/2022 LA 13:53