Federația franceză de tenis a dezvăluit faptul că vor să aibă suporteri în tribune la Roland Garros în această toamnă, atunci când a fost reprogramat evenimentul, iar biletele vor fi scoase la vânzare în prima jumătate a lunii iulie. Pare acum că francezii nu s-au speriat de situația de la Adria Tour, iar organizarea Roland Garros merge înainte.
În timp ce US Open, care începe pe 31 august, se va disputa cel mai probabil fără spectatori, la Roland Garros pregătirile sunt în toi. Turneul de Grand Slam de la Paris va debuta pe 27 septembrie, iar biletele vor fi scoase la vânzare pe 9 iulie. Organizatorii speră să aibă de la 50% până la 60% din spectatorii prezenți la edițiile trecute (aproximativ 20.000).

Organizatorii Roland Garros, nestingheriți de pandemia de coronavirus

Roland Garros
Iga Swiatek, favorită uriașă la Roland Garros 2022: "Cerul e limita pentru mine"
ACUM O ORĂ
"Federația franceză de tenis continuă să se adapteze la situația creată de criza generată de pandemia de coronavirus. Am pregătit un protocol care își propune să-i protejeze pe spectatori la o ediție istorică a Roland Garros", se arată într-un comunicat al francezilor. Președintele FFT, Bernard Giudicelli, a declarat într-o conferință de presă că pe terenurile principale, maxim patru persoane vor sta împreună cu un singur loc liber între grupuri. Pe alte terenuri, un loc liber va exista lângă fiecare persoană care ocupă un loc.
Al doilea turneu de Grand Slam al anului ar fi trebuit să înceapă la sfârșitul lunii mai, dar a fost mai apoi mutat de organizatori în perioada 20 septembrie – 4 octombrie. Ulterior, după foarte multe critici, francezii s-au gândit mai bine și au mutat evenimentul până pe 27 septembrie.
Roland Garros
Paul Annacone și marele său pariu pentru Roland Garros 2022: "Nu există lucru mai greu în lume"
ACUM 2 ORE
Roland Garros
Mats Wilander știe cine câștigă Roland Garros 2022! "Pariul" suedezului: "Sunt multe motive!"
ACUM 16 ORE