Federația franceză de tenis a dezvăluit faptul că vor să aibă suporteri în tribune la Roland Garros în această toamnă, atunci când a fost reprogramat evenimentul, iar biletele vor fi scoase la vânzare în prima jumătate a lunii iulie. Pare acum că francezii nu s-au speriat de situația de la Adria Tour, iar organizarea Roland Garros merge înainte.
În timp ce US Open, care începe pe 31 august, se va disputa cel mai probabil fără spectatori, la Roland Garros pregătirile sunt în toi. Turneul de Grand Slam de la Paris va debuta pe 27 septembrie, iar biletele vor fi scoase la vânzare pe 9 iulie. Organizatorii speră să aibă de la 50% până la 60% din spectatorii prezenți la edițiile trecute (aproximativ 20.000).

Organizatorii Roland Garros, nestingheriți de pandemia de coronavirus

Tenis
Darren Cahill, antrenorul Emmei Răducanu? Ce a spus Simona Halep despre posibila colaborare
ACUM 23 MINUTE
"Federația franceză de tenis continuă să se adapteze la situația creată de criza generată de pandemia de coronavirus. Am pregătit un protocol care își propune să-i protejeze pe spectatori la o ediție istorică a Roland Garros", se arată într-un comunicat al francezilor. Președintele FFT, Bernard Giudicelli, a declarat într-o conferință de presă că pe terenurile principale, maxim patru persoane vor sta împreună cu un singur loc liber între grupuri. Pe alte terenuri, un loc liber va exista lângă fiecare persoană care ocupă un loc.
Al doilea turneu de Grand Slam al anului ar fi trebuit să înceapă la sfârșitul lunii mai, dar a fost mai apoi mutat de organizatori în perioada 20 septembrie – 4 octombrie. Ulterior, după foarte multe critici, francezii s-au gândit mai bine și au mutat evenimentul până pe 27 septembrie.
Tenis
Darren Cahill, cap de listă pentru a fi noul antrenor al Emmei Răducanu
ACUM 35 MINUTE
Tenis
Simona Halep a anunțat numele noului antrenor după despărțirea de Cahill: "Am o echipă completă"
ACUM O ORĂ