Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ana Bogdan, extrem de emoționată după victoria cu Galfi! "Am avut lacrimi în ochi"

Bianca Dumitru

Publicat 11/11/2022 la 18:33 GMT+2

Ana Bogdan a adus primul punct pentru România în duelul cu Ungaria din play-off-ul Billie Jean King Cup, după ce a trecut de Dalma Galfi. La finalul partidei, românca a spus că a dat totul pe teren și că își dorește mult calificarea mai departe.

Ana Bogdan

Credit imagine: Instagram

Ana Bogdan a adus primul punct pentru echipa României în confruntarea cu Ungaria din Billie Jean King Cup. Sportiva noastră, ocupanta locului 48 WTA, s-a impus în fața Dalmei Galfi (locul 85 WTA), în două seturi, scor 6-1, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 21 de minute de joc.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
La finalul partidei, Ana Bogdan a spus că a dat totul pe teren și că este mândră că își poate reprezenta țara în această competiție. Românca a dezvăluit că în startul meciului a avut lacrimi în ochi, fiind emoționată de intonarea imnului.
În plus, jucătoarea de tenis a mărturisit că nu se gândește încă la posibila calificare în faza următoare a Billie Jean King Cup, preferând să se concentreze pe ceea ce are de făcut.
Citește și:

Ana Bogdan: "Am avut lacrimi în ochi"

"Am simțit că azi am dat totul pe teren. Pentru mine este o mare bucurie. Am avut extrem de multă energie datorită vouă (n.r. - datorită publicului). Mulțumesc tuturor celor care sunt aici alături de noi. Mi-a fost foarte dor de acest sentiment, de a intra pe teren și a juca pentru România.
Aici nu mai joc pentru mine, joc pentru voi toți, pentru întreaga țară. Iar pentru mine e o mândrie și o onoare să îmi reprezint țara. Când am intrat pe teren și s-a intonat imnul nostru, trebuie să recunosc că am avut lacrimi în ochi, îmi bătea inima foarte tare. Mă bucur pentru aceste momente, pentru faptul că sunt aici.
O să luăm pas cu pas, meci cu meci, nu vreau să mă gândesc niciodată foarte departe. Vreau să mă concentrez pe ce e acum, e mult mai important să dăm totul la momentul prezent, pentru ca după aceea să avem de ce să ne bucurăm", a declarat Ana Bogdan.
Pentru românca de pe locul 48 WTA urmează mâine, de la ora 13:00, duelul cu Anna Bondar (locul 71 WTA).
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo