Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Sunt o vikingă!" Reacția Andreei Prisăcariu la criticile primite după înfrângerea cu Iga Swiatek

Bianca Dumitru

Publicat 19/04/2022 la 13:16 GMT+3

Andreea Prisăcariu a debutat la finalul săptămânii trecute în echipa de Billie Jean King Cup a României. După ce a fost învinsă cu 6-0, 6-0 de Iga Swiatek, românca a fost criticată dur. Acum tânăra a reacționat, precizând că nu se lasă descurajată de critici.

Andreea Prisăcariu

Credit imagine: Twitter

La finalul săptămânii trecute, Andreea Prisăcariu (22 ani, 324 WTA), aflată la debutul său în echipa României, a cedat după doar 47 de minute în fața liderului mondial, Iga Swiatek (20 ani), care venea după trei titluri WTA 1.000 consecutive, la Doha, Indian Wells și Miami.
Poloneza a fost practic de neatins pentru jucătoarele noastre, care i-au luat un singur game în două meciuri. Andreea Prisăcariu a reușit să îi ia liderului mondial 23 de puncte, cu unul mai mult decât Mihaela Buzărnescu, însă și-a creat o singură minge de game, în final, nefructificată.
După ce a cedat cu 6-0, 6-0, românca de pe locul 324 WTA a fost criticată dur. Tânăra a reacționat și a dezvăluit în cadrul unui podcast ce simte după valul de comentarii negative.
Andreea Prisăcariu a spus că nu se mai lasă afectată de critici pentru că s-a obișnuit cu ele și s-a caracterizat drept o persoană puternică, ce nu se poate fi ușor descurajată.
M-am obișnuit să primesc comentarii negative, e în regulă, pentru că toți avem parte de ele, dar nu am văzut tenismeni care să fie tratați în felul ăsta, primind atât de multă ură. Nici nu știu cum să îl descriu. Poate e gelozie, plictiseală... nu știu.
Faptul că au încercat să omoare copilul din mine și pasiunea cu care văd lucrurile și vorbesc despre ele este crud. Dar sunt fericită că personalitatea mea nu îmi permite să fiu descurajată de acest tip de comentarii. Sunt o vikingă. Percepția lor asupra mea nu mă afectează în niciun fel”, a declarat Andreea Prisăcariu pentru MatchPoint.
Citește și:

CE I-A ȘOPTIT IGĂI SWIATEK DUPĂ CE A FOST "DEMOLATĂ" ÎN BJK CUP

La finalul partidei cu Iga Swiatek, Andreea Prisăcariu a dezvăluit ce i-a șoptit sportivei de pe locul 1 WTA, după ce aceasta a învins-o cu 6-0, 6-0, după doar 53 de minute de joc.
"I-am spus că sunt mândră de ea și mă bucur că am cunoscut-o de când era copilă și că mă bucur că a ajuns ce a ajuns acum", a dezvăluit Andreea Prisăcariu, care a vorbit și despre meciul pierdut în mod categoric în fața liderului mondial:
"Am simțit-o o jucătoare foarte compactă, foarte solidă, mi-a plăcut mult. Să simt pe propria piele a fost un duș rece de care aveam nevoie în carieră. Mă bucur că am fost convocată și m-am prezentat așa cum o fac pentru România de la 12 ani și o să o fac în continuare", a adăugat românca de pe locul 324 WTA.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo