Rafael Nadal, al doilea cel mai titrat jucător de tenis din istorie, a organizat luni seară o sesiune live pe contul personal de Instagram, acolo unde mai multe staruri din ATP i s-au alăturat. Rafa a avut parte de dificultăți în a se conecta pe Instagram și nu a știut cum exact să gestioneze problemele avute. Mai mult, primele imagini transmise de Rafa pe Instagram erau ale unui perete, asta pentru că nu a știut cum să-și seteze opțiunile de live.
Ulterior, Rafa a înțeles ce are de făcut și a rezolvat din mers dificultățile tehnice, însă fără a scăpa de glumele colegului și rivalului din circuit, Andy Murray: “Oh, e briliant, poate câștiga 52 de titluri la Roland Garros, dar nu se poate descurca pe Instagram! Live-ul cu Rafa e ca și cum aș vorbi pe FaceTime cu bunica, camera îndreptată spre tavan!”. Comentariile britanicului au ajuns virale pe internet.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 12 ORE

Rafa Nadal, revoltat într-un live pe Instagram

Câștigător a 19 titluri de Grand Slam, Rafael Nadal, numărul 2 mondial, s-a întrebat luni, într-un live pe Instagram susținut alături de alți mari tenismeni, de ce jucătorii de tenis nu pot evolua în turnee, în timp ce alţi angajaţi continuă să lucreze, în ciuda izolării impuse din cauza pandemiei de coronavirus. "Este adevărat că nu înţeleg prea bine de ce nu putem juca tenis, în timp ce mulţi oameni merg la serviciu", a afirmat ibericul în cursul unui live pe Instagram, întrebat în legătură cu modul în care se antrenează în această perioadă. "Mai ales în sportul nostru, unde păstrăm distanţe de siguranţă", a adăugat el.
Spania se află în stare de urgenţă până pe 9 mai, cu populaţia izolată la domiciliu şi economia oprită aproape în totalitate, cu excepţia câtorva sectoare. "Am înţeles situaţia, dar cu toate astea există multe lucruri care nu sunt logice. Însă trebuie să acceptăm regulile şi să trăim cu ele. Am înţeles că suntem într-o situaţie foarte complicată, că guvernul se confruntă cu o situaţie fără precedent şi înţeleg, de asemenea, că cine se poate antrena sau nu este ultimul lucru la care ei se gândesc", a mai spus Nadal.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
IERI LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44