Andy Murray crede că jucătorii de tenis trebuie să învețe să tolereze ieșirile spectatorilor din timpul partidelor, chiar dacă unii dintre ei se află în tribune doar pentru a huidui. Sâmbătă seară, un spectator a jignit-o pe Naomi Osaka în timpul partidei sale cu Veronika Kudermetova, iar fosta câștigătoare de Grand Slam a cerut microfonul în timpul partidei, pentru a i se adresa spectatorului respectiv.
Cererea japonezei a fost refuzată de către arbitrul de scaun, dar la finalul partidei, Osaka a vorbit despre acest moment și a făcut referire la un episod din 2001, tot de la Indian Wells, când Serena și Venus Williams au avut probleme asemănătoare.
Citește și:
BNP Paribas Open
Clasamentul ATP are, de azi, un nou lider: Novak Djokovic. Schimbări importante la vârf
21/03/2022 LA 10:13

Andy Murray crede că jucătorii trebuie să se obișnuiască cu astfel de episoade

După înfrângerea în fața lui Alexander Bublik, Andy Murray a vorbit despre ce s-a întâmplat cu Osaka sâmbătă seară. Scoțianul a declarat că este alături de fosta câștigătoare de la US Open și Australian Open, dar a declarat că jucătorii trebuie să învețe să se obișnuiască și să tolereze astfel de ieșiri ale spectatorilor.
"Am jucat în diferite tipuri de atmosferă, precum cea din Cupa Davis, când joc în deplasare, unde atmosfera este intensă și se strigă lucruri care nu sunt prea plăcute. Evident, vrei ca oamenii care vin să susțină jucătorii și să nu facă lucrurile mai grele pentru ei. Nu știu, mereu a fost un lucru care face parte din sport.
Dacă mergi la un meci de baschet, de exemplu, și un jucător se pregătește de aruncări libere, aș spune că la orice meci de baschet la care am fost, jucătorii sunt huiduiți de public. Este greșit din partea acelor persoane, dar sportivii ar trebui să fie obișnuiți cu aceste lucruri, chiar dacă nu este plăcut.
Evident, îmi pare rău pentru Naomi, e clar că a deranjat-o foarte mult, dar sunt lucruri care au făcut mereu parte din sport. Așa că trebuie să fii pregătit pentru astfel de lucruri și să le tolerezi pentru că se întâmplă în multe sporturi", a spus Andy Murray.

Andy Murray, OUT în turul 2 la Indian Wells! A cedat în fața lui Bublik în două seturi

BNP Paribas Open
Nadal, învins de accidentare, în finala Indian Wells: "Dureri și probleme de respirație. Am amețit"
21/03/2022 LA 09:14
BNP Paribas Open
Incredibil: toată echipa lui Taylor Fritz a încercat să îl convingă pe american să nu joace cu Nadal
21/03/2022 LA 07:36