Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Noi critici la adresa lui Novak Djokovic! Ce i se reproșează fostului lider mondial după episodul Indian Wells

Alex Masgras

Publicat 10/03/2022 la 10:40 GMT+2

Novak Djokovic a anunțat că nu va participa la Indian Wells și Miami Open, în ciuda faptului că s-a aflat pe tabloul turneului din California. Acesta nu a putut intra în Statele Unite ale Americii din cauza faptului că nu este vaccinat și va rata primele două turnee ATP Masters 1000 ale anului.

Novak Djokovic will no longer be affiliated with Peugeot

Credit imagine: Eurosport

Novak Djokovic nu va evolua la Indian Wells și Miami Open în acest an. Fostul număr 1 mondial se afla pe tabloul primului turneu ATP Masters 1000 al anului, dar a anunțat că nu va participa la cele două turnee, din cauza faptului că nu poate intra în Statele Unite ale Americii.
Locul lui Djokovic pe tabloul principal va fi luat de către Grigor Dimitrov, în timp ce locul bulgarului va fi luat de către portughezul Joao Sousa, din postura de Lucky Loser.
Fostul număr 1 mondial a fost criticat pentru că a așteptat până după tragerea la sorți să anunțe că nu va participa la turneul din California. Jurnalistul NY Times, Ben Rothenberg, unul dintre cei mai vocali contestatari ai sârbului, a scris pe Twitter: "Această întârziere a reaprins pentru 24 de ore acest nonsens".
Citește și:

Joao Sousa nu ar mai fi jucat în calificări, dacă Djokovic nu se afla pe tabloul principal

Portughezul Joao Sousa, cel care a ajuns în cele din urmă pe tabloul principal, din postura de Lucky Loser, nu ar mai fi trebuit să joace cele trei partide din calificări, în cazul în care Novak Djokovic nu s-ar fi aflat pe tabloul principal.
Chris Goldsmith de la "The Tennis Talker" a fost mult mai dur cu fostul număr 1 mondial. La postarea în care Djokovic anunța că nu va participa la cele două turnee din SUA, Goldsmith l-a întrebat pe sârb dacă nu crede de cuviință că ar trebui să își ceară scuze rezervei din calificările de la Indian Wells, care nu a putut juca, din cauza faptului că Djokovic.
Cu toate acestea, Djokovic a menționat în anunțul său că a fost introdus automat pe tabloul celor două turnee, în ciuda faptului că el știa că va fi foarte greu să fie prezent în SUA.
Turneul de la Indian Wells, primul turneu ATP Masters 1000 al anului, va fi transmis în România de Eurosport 2 și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo