Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nu s-a văzut la TV. Kyrgios, gest oribil, după ce a dat mâna cu Nadal, la fileu. VIDEO

Cristian Mihală

Publicat 18/03/2022 la 08:00 GMT+2

Rafael Nadal și-a continuat seria perfectă din 2022 și în sfertul de finală cu Nick Kyrgios, de la Indian Wells. Australianul a făcut un gest oribil la finalul partidei, după ce l-a salutat pe rival, fiind foarte aproape să lovească un copil de mingi.

Nick Kyrgios (l.) and Rafael Nadal - Australian Open

Credit imagine: Getty Images

Deși la turneul californian nu a mai arătat forma de la Australian Open, Rafa Nadal a ajuns în faza semifinalelor. Duelul cu Kyrgios se anunța unul de foc, în contextul în care jucătorul de la Antipozi arătase o formă fantastică. În plus, mereu pe hard îi pusese probleme mari "Matadorului", conducându-l cu 3-2 la întâlnirile directe (5-4 pentru Rafa, cu două succese pe zgură și unul pe iarbă, la Wimbledon).
Dar Nadal a arătat încă o dată de ce este cel mai titrat jucător din toate timpurile, fructificând fiecare oportunitate creată și mergând în penultimul act, la capătul unei bătălii epice, scor 7-6, 5-7, 6-4.
CITEȘTE ȘI:

Kyrgios, gest oribil la finalul partidei cu Nadal

Kyrgios a fost extrem de frustrat, arma sa principală, serviciul, trădându-l. A pus doar 55% din mingile cu primul serviciu în teren, un procentaj care nu are cum să îi aducă o victorie în fața marelui Nadal, un jucător excelent la retur. La final, australianul a fost extrem de frustrat, astfel că, după ce a dat mâna cu adversarul, a aruncat cu furie racheta. Aceasta a ricoșat nefericit și a fost la un pas să îl lovească pe un copil de mingi.
Imaginile nu s-au văzut la TV, dar au fost surprinse din tribune, apoi postate pe Twitter.
Întrebat la final pe marginea ieșirii sale care a amintit de Alexander Zverev, Kyrgios a minimizat grosolănia gestului său, în spatele faptului că acel copil s-a ferit și nu a fost atins.
"A fost un ricoșeu foarte nefericit, ce vreți să spun? Sunt om! Asta mă întrebi tu după o bătălie ca asta, de 3 ore, cu Nadal? De asta ai venit aici (n.r. în conferință)? Nu l-am lovit, a fost un accident", a spus Kyrgios, care probabil va fi amendat de ATP pentru gestul său.
În semifinale, Nadal va da piept cu viitorul mare campion al tenisului mondial, compatriotul său, Carlos Alcaraz.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo