Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal se simte îngrozit pentru ce a pățit Naomi Osaka: "În lumea reală se întâmplă. Chiar îmi pare rău pentru ea"

Andrei Nicolae

Publicat 15/03/2022 la 14:54 GMT+2

Rafael Nadal şi-a exprimat, luni, empatia faţă de japoneza Naomi Osaka, care a clacat la Indian Wells, după ce a fost insultată din tribune.

Rafa Nadal, Indian Wells

Credit imagine: Other Agency

Rafael Nadal tocmai a devenit primul jucător din istoria ATP care a obținut 400 de victorii în turneele Masters Series de 1.000 de puncte, după ce l-a învins luni noapte, pe Daniel Evans, cu scorul de 7-5, 6-3, în turul 3 la Indian Wells.
După acest meci, la conferința de presă, campionul en-titre de la Australian Open a fost întrebat și despre cazul Naomi Osaka, care s-a confruntat cu probleme de anxietate mentală și a avut un nou episod în California. Japoneza a fost eliminată din turul secund la Indian Wells, după ce a fost învinsă sâmbătă de Veronika Kudermetova (21 WTA), cu 6-0, 6-4. Osaka a izbucnit în lacrimi în primul set al partidei, când o persoană din public a insultat-o.

Rafael Nadal: "Trebuie să fim pregătiți pentru asta"

"Răspunsul uşor pentru mine ar fi să spun: 'Mă simt prost în legătură cu ce s-a întâmplat, pentru că aşa ceva nu trebuia să se întâmple niciodată' Dar, în lumea reală se întâmplă. Chiar îmi pare rău pentru ea.... ", a declarat Rafael Nadal.
"Matadorul" a spus apoi că jucătorii de tenis suntem oameni foarte norocoși, având în vedere că au șansa de a se bucura de experiențe uimitoare, dar în același timp trebuie să fie pregătiți și pentru astfel de momente: "Chiar dacă este groaznic să auzim... trebuie să fim pregătiți pentru asta, nu? Trebuie să rezistăm acestor probleme care se pot întâmpla atunci când ești expus oamenilor. Nimic nu este perfect în această viață, nu? Trebuie să fim pregătiţi să facem faţă adversităţii."
picture

Rafa Nadal se simte îngrozit pentru ce a pățit Naomi Osaka: "În lumea reală se întâmplă"

Rafael Nadal a mai declarat: "Eu înţeleg că Naomi a suferit mult din cauza problemelor de sănătate mentală. Tot ce îi doresc, este să se refacă după acest moment, îi doresc tot ce este mai bun. "
Jucătorul spaniol va juca miercuri seara contra lui Reilly Opelka pentru calificarea în sferturile de finală la Indian Wells. Turneul ATP se vede LIVE pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo