Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Carlos Alcaraz, savuros la Indian Wells. Înțepat de albine și plouat, ibericul se așteaptă la "ce-i mai rău"

Irina Aldea

Actualizat 17/03/2024 la 15:32 GMT+2

Carlos Alcaraz a ajuns în marea finală de la Indian Wells după o serie de evenimente neplăcute. Ibericul a fost înțepat de albine, meciul cu Sinner i-a fost întrerupt de ploaie, dar are puterea să glumească și să spună că așteaptă noi provocări.

Așa l-a învins Carlos Alcaraz pe Jannik Sinner în semifinalele Indian Wells, în 3 seturi

Carlos Alcaraz a obținut sâmbătă una dintre cele mai impresionante victorii ale sale din sezonul 2024, revenind de la 0-1 la seturi pentru a-l învinge pe campionul en-titre de la Australian Open, Jannik Sinner, în semifinalele BNP Paribas Open de la Indian Wells. Ultimele 48 de ore au fost o cursă nebună pentru numărul 2 mondial, care a trebuit să se lupte mai întâi cu un roi de albine în sfertul de finală împotriva lui Alexander Zverev.
Înfruntând câteva înțepături pentru ca apoi să treacă de german în minimum de seturi, spaniolul a fost nevoit să aștepte reluarea partidei cu Sinner, întreruptă de ploaie, înainte de a putea să îl învingă pe italian pentru a-și rezerva locul în finală. În cadrul conferinței de presă de după confruntarea cu Sinner, dublul campion de Grand Slam a glumit pe seama evenimentelor bizare din ultimele zile, întrebându-se ce ciudățenie va mai experimenta în finala de duminică.
CITEȘTE ȘI:

Carlos Alcaraz, savuros la Indian Wells. Înțepat de albine și plouat, ibericul are puterea să glumească

Într-o notă serioasă, Alcaraz a recunoscut că i-a fost greu să aibă parte de tot felul de întreruperi în timpul meciurilor sale. Cu toate acestea, cel mai tânăr lider mondial din istorie a avut puterea să glumească: "Ei bine, râdeam de asta cu Jannik când s-a suspendat meciul, pentru că am avut parte de albine, am avut ploaia. Să vedem ce se va întâmpla mâine. Poate va apărea un tip oarecare... Cine știe? (râde)", a spus Carlos Alcaraz.
"Ca să fiu sincer, e destul de dificil să începi meciul și apoi să trebuiască să te oprești, să începi din nou. E vorba de un întreg process, trebuie să te încălzești de fiecare dată când ieși pe teren, e un pic dificil. Dar sunt foarte fericit cu lucrurile pe care le-am făcutbine în acea pauză cauzată de ploaie, am rămas concentrat și m-am descurcat foarte bine chiar dacă nu am început meciul prea bine. Mă bucur că am reușit să depășesc acea problemă și să închei meciul jucând la un nivel înalt", a adăugat el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo