Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniil Medvedev a construit "tenismenul perfect", dar l-a uitat complet pe Djokovic! Declarația rusului

Irina Aldea

Publicat 17/03/2024 la 17:20 GMT+2

Daniil Medvedev a fost rugat să-și construiască "jucătorul perfect", dar nu a spus nimic despre cel mai titrat tenismen din istorie, Novak Djokovic.

Daniil Medvedev, victorie în 3 seturi cu Tommy Paul, la Indian Wells. Rusul e în finală

Daniil Medvedev a ajuns în finala de la Indian Wells cu evoluții solide. Pe parcurs, rusul i-a învins pe Carballes Baena, Korda, Dimitrov, rune și Paul, cedând două seturi. În marea finală din această seară, Daniil Medvedev va da peste Carlos Alcaraz, în ceea ce va reprezenta reeditarea finalei de anul trecut, câștigată de iberic în două seturi.
La o conferință de presă din California, al patrulea tenismen din lume a fost rugat să construiască "jucătorul perfect", iar răspunsul său i-a pus pe gânduri pe jurnaliști. Fostul lider din ATP a fost întrebat care este cel mai puternic adversar pe care l-a întâlnit, luând în seamă serviciul, forehand-ul, reverul și mentalul.
CITEȘTE ȘI:

Medvedev a construit "tenismenul perfect", dar l-a uitat complet pe Djokovic

"La serviciu… aș spune Ivo Karlovic, asta fiindcă, dacă nu mă înșel, deține recordul de ași. Am jucat o dată împotriva lui pe iarbă și nu am putut returna nicio minge. Așa că el este cel pe care trebuie să-l aleg. La forehand, l-aș alege pe Roger Federer. Din păcate, am jucat împotriva lui când nu eram în cea mai bună formă, dar da, îmi amintesc că, practic, de îndată ce îi lovești forehand-ul, ai probleme.
La rever... Cine îmi pune cele mai multe probleme la rever? Îmi place reverul meu, așa că îmi place să joc reveruri în cross cu adversarii mei. Alcaraz. În opinia mea, Alcaraz are un rever foarte bun. Da, atunci hai să-l alegem pe el. În privința mentalului am să-l aleg pe Rafa Nadal. Rafa, cu siguranță. El aduce intensitate, în timpul meciului ești obosit din cauza importanței partidei, iar ăsta este meritul lui, tenacitatea lui… de aceea este atât de bun", a spus Medvedev la conferința de presă din California.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo