Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Novak Djokovic a explicat la Indian Wells de ce a pierdut cu Sinner la Australian Open. Motivul invocat de Nole

Andrei Nicolae

Publicat 08/03/2024 la 11:00 GMT+2

Novak Djokovic revine la Indian Wells după o pauză de 5 ani și speră să își treacă în palmares primul titlu din acest an, după ce a ratat trofeul de la Australian Open. Prezent la o conferință de presă la "al 5-lea Grand Slam", Nole a vorbit despre eșecul din semifinalele de la Antipozi contra lui Sinner și a explicat de ce simte că a pierdut acea partidă.

După 2195 de zile, Sinner întrerupe seria colosală a lui Djokovic la Melbourne. Rezumatul partidei

Novak Djokovic a participat recent la o conferință de presă la Indian Wells, turneu la care se întoarce după o pauză de mai bine de 5 ani. Nole va căuta în California revanșa, după ce la primul Grand Slam al anului, Australian Open, nu a reușit să pună mâna pe trofeu.
La Antipozi, sârbul a fost învins în semifinale de un Jannik Sinner net superior, care avea chiar să câștige turneul. Deși a trecut o lună și jumătate de la acel meci, Djokovic nu a ezitat să vorebască despre acel eșec de la Melborune și a punctat de ce consideră el că a pierdut acea partidă.
Nole a pus înfrângerea în fața lui Sinner pe seama timpului insuficient de antrenament pe care l-a avut în presezon. Totuși, liderul mondial i-a acordat credite italianului, spunând că a meritat din plin să câștige "Open-ul vesel"
"Simt că nu am avut suficient timp să mă odihnesc, n-am avut suficient timp să mă antrenez cum o făceam în mod normal în alte presezoane. Așa a fost să fie, nu cred că am jucat cel mai bun tenis al meu la Australian Open, deși recunosc că Jannik Sinner a făcut asta, în ziua semifinalei a fost un jucător mult mai bun decât mine.
După acel meci, l-am văzut reușind o revenire spectaculoasă în finală pentru a câștiga primul său titlu de Grand Slam, deci a fost absolut meritat", a declarat sârbul, potrivit Punto de Break.
Citește și:

Ce a spus Nole despre revenirea sa la Indian Wells

Novak Djokovic nu a mai participat la turneul supranumit "al 5-lea Grand Slam" din 2019, motiv pentru care a abordat și acest subiect la conferința de presă. Nole a vorbit despre entuziasmul alături de care participă la competiția de calibru ATP 1000 și despre cât de repede trece timpul.
"Se simte foarte bine să mă întorc în acest loc, pentru un motiv i se spune 'paradisul tenisului'. Este mereu o experiență minunată să întâlnesc toți acești jucători, să mă întâlnesc cu fanii. Orice iubește acest sport se bucură când vine acest turneu, deci am fost extrem de entuziasmat să mă întorc în acest sezon.
Au trecut cinci ani de când am concurat ultima oară în această competiție, atunci îți dai seama că timpul zboară", a adăugat Nole.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo