Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Sinner, "cavalerul": gestul superb al lui Jannik. Imaginea virală cu italianul și Carlos Alcaraz la Indian Wells

Irina Aldea

Publicat 16/03/2024 la 23:52 GMT+2

Confruntarea dintre Jannik Sinner și Carlos Alcaraz a fost întreruptă în două rânduri din cauza ploii, însă cei doi tineri super-tenismeni au apucat să ofere câteva momente superbe care au ajuns virale pe rețelele de socializare.

Carlos Alcaraz & Jannik Sinner, Indian Wells 2024

Credit imagine: Getty Images

Super-înfruntarea dintre Jannik Sinner și Carlos Alcaraz a început în forță, cu puncte frumoase și raliuri care au anunțat o confruntare de vis, însă meciul celor doi tineri campioni nu a putut continua din cauza ploii. La prima întrerupere, la scorul de 2-1 pentru italian, o fată de mingi a venit în grabă cu o umbrelă pe bancă alături de Jannik Sinner pentru a-l proteja de ploaie, iar elevul lui Cahill a cerut de îndată umbrela pentru a o ține el.
Nu este prima dată când vedem acest gest superb pe care-l face Jannik Sinner și cu siguranță nu va fi nici ultima. În urmă cu mai bine de un deceniu, Novak Djokovic avea un astfel de moment adorabil cu un băiat de mingi la Roland Garros. În mod normal, copiii de mingi sunt cei care țin umbrela, dar Jannik a preluat umbrela de la fata de mingi în timp ce purtau o discuție amicală care a ajuns virală pe rețelele de socializare.
CITEȘTE ȘI:

Jannik Sinner și Carlos Alcaraz, imagini virale la Indian Wells

Pe lângă gestul superb al lui Sinner, alte momente frumoase au reușit să facă valuri pe internet, în ciuda faptului că ploaia a stricat planurile organizatorilor. El și Carlos Alcaraz vor avea fără doar și poate o rivalitate extraordinară pe teren, dar în afara lui, italianul și spaniolul se înțeleg foarte bine și sunt prieteni. Înainte de a intra pe teren pentru meciul din semifinalele Indian Wells, Sinner și Alcaraz au bătut palma urându-și unul celuilalt succes.
Mai mult decât atât, Carlos Alcaraz l-a așteptat pe Jannik Sinner pentru a părăsi împreună terenul la întreruperea cauzată de ploaie. Câștigătorul acestui meci se va duela în marea finală de la Indian Wells cu învingătorul dintre Medvedev și Paul. Sinner și Alcaraz s-au înfruntat până acum de șapte ori, scorul fiind 4-3 pentru italian.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo